TentEvent

Fie ca este vorba de firma, de egoul propriu sau indiferent de ce nivel o petrecere reusita are nevoie de ceva ingrediente pentru a ajunge la punctul maxim de apreciere. Asa cum spun si specialistii de la Tent Event in final totul se rezuma la o idee buna.

Cu ce incepi cand trebuie sa organizezi o petrecere? Nimic mai simplu: alegi locatia si mai apoi tema. Pentru fiecare pas de acest gen trebuie sa te asiguri ca ai facut pasul corect, acea idee sclipitoare – mai mult la figurat decat la propriu – care iti asigura un stil unic. Multi deja se indreapta spre placerea de a organiza totul in aer liber. “Prea riscant sa nu ai si un plan B si sa fii chiar la mana naturii. Mai bine suna un cort.” spun cei de la TentEvent, ideea inovativa de la care au plecat si ei pe drumul afacerii. Au reusit pentru ca au venit pe piata cu noi tipuri de corturi, de la cele in forma stelara pana la cele de tip dom.

“Mirii spre exemplu sunt clientii numarul unu. Isi dau seama ca este mai practic sa aleaga un cort si astfel sa isi organizeze nunta oriunde isi doresc. Aleg ceva mai putin comun si asta incanta pe toata lumea.” Tocmai acesta este principiul de baza pentru a avea succes garantat in organizare.

Urmeaza si alti pasi pentru ca o petrecere nu inseamna doar o locatie bine aleasa. Asa cum spune orice roman este nevoie de confort. Asta inseamna muzica, mancare buna si o stare pe masura. Chiar si in mici detalii trebuie sa tinem cont de necesar, de la extra servetele si pana la tacamuri complete, incalzirea musai. “Trebuie sa aveti in vedere nevoia de completare. Si la nunta se intampla sa fie invitati in plus, ceea ce duce la nevoia de a gasi locuri libere. Un decor extensibil spre exemplu este solutia in astfel de cazuri, cel putin in cazuri extreme. La asta se adauga incalzirea, mai ales daca este vorba de sistemul de corturi inchiriate intr-o zona cu prea putin acces la utilitati asa cum se intampla in cazul restaurantelor.”

Nu ar sta nimeni la o petrecere unde nu este atmosfera animata. Asa ca dincolo de specialistul in muzica care incanta si aduce energie in spiritul oamenilor se necesita in egala masura si o sonorizare curata, cristalina, pura pentru ca sunetul sa fie clar si fara sa disturbe urechile ascultatorilor. Sunt si momente de pauza, cu muzica de surdina deci aceiasi sonorizare se impune si la acest capitol. La toate acestea se mai adauga si ceea ce tine de sistemul de incalzire care sa suplimenteze caldura incaperii.

Cei de la TentEvent spun ca o petrecere reusita este greu de definit doar ca nu si imposibil. Asadar, se tine cont de fiecare detaliu insa totul porneste de la creativitate. Sa iti inviti petrecaretii intr-un cadru de vis, romantic sau poate doar modern este cu siguranta mai mult decat ar putea cere unii sau altii.