Showbiz

Secretul tinereții fără bătrânețe, dezvăluit de Vera Wang, ajunsă la 73 de ani: „Fac asta zilnic!”

Este incredibil cum Vera Wang, în vârstă de 73 de ani, arată la fel de bine ca o adolescentă. Creatoarea de modă a dezvăluit secretul tinereții sale și este unul surprinzător: bea în fiecare zi un cocktail cu vodka!

Afacerea perfectă a Verei Wang!

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume și cu siguranță arată cu mult mai tânără decât vârsta sa. Fosta patinatoare a devenit celebră pentru rochiile sale de mireasă și astăzi are o avere impresionantă de peste 600 de milioane de dolari.

Într-un interviu acordat pentru cnbc.com, Vera a recunoscut că totul a început atunci când a căutat rochia de mireasă perfectă și nu a putut să găsească una care să-i placă. Tatăl ei a observat cât timp și energie își pierde pentru acest lucru și i-a sugerat să deschidă propria afacere.

„Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Secretul Verei Wang pentru tinerețe veșnică!

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”. Cu toate acestea, secretul tinereții sale nu este doar muncă grea și pasiune pentru modă. Ea a dezvăluit că bea în fiecare zi un cocktail de vodka pentru a-și menține tinerețea.

Pe lângă asta, Vera Wang face exerciții cu greutăți mici de două-trei kilograme și merge mult cu bicicleta în cartierul ei. În ceea ce privește alimentația, nu sare niciodată peste o masă și consumă cereale la micul dejun și mâncare chinezească la prânz.

În finalul zilei, Vera se relaxează într-o baie fierbinte și uită de toate problemele. Este clar că secretul tinereții sale constă într-un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu o atitudine pozitivă și o doză zilnică de tărie!

Citește și  SEZONUL NOUĂ ”DRAG DE ROMÂNIA MEA!” CU FUEGO, DEBUTEAZĂ ÎN FORȚĂ PE 2 OCTOMBRIE, CU GALA 60 ”ANGELA BUCIU”!

„Eşti pururea tănără”, „eşti minunată”, „prea mişto” sunt doar trei din comentariile lăsate de internauţi pe contul oficial de Instagram al vedetei. „Cum să ai 71 de ani şi să arăţi aşa. OMG”, a mai spus un fan.

blank