Fuego
Showbiz

SEZONUL NOUĂ ”DRAG DE ROMÂNIA MEA!” CU FUEGO, DEBUTEAZĂ ÎN FORȚĂ PE 2 OCTOMBRIE, CU GALA 60 ”ANGELA BUCIU”!

Iată că au trecut patru ani de când proiectul ” Drag de România mea!”, care îl are în frunte pe Paul Surugiu-Fuego, a luat naștere. Pe 2 octombrie, de la ora 15.00, la TVR 2, debutează sezonul cu numărul 9, unul la care s-a lucrat intens și care aduce în fața oamenilor contraste, fenomene, legende și multe surprize. Veți avea parte, până în ianuarie, de o mulțime de momente unice, pe care doar aici le puteți vedea, exclusivități, artiști iubiți și apreciați din România și desigur, din Republica Moldova, dar și folclor autentic, tineri talentați, amintiri și noutăți. Toate din dorința de a oferi publicului decență, o alternativă și un produs de televiziune curat, clasic, așa cum se făcea odinioară, din care oamenii să și poată învăța ceva și să-și aline sufletul. Vor fi mai multe noutăți, teste ale sincerității și clipe de poveste pe care le veți vedea cu alți ochi, toate alături de muzică bună, cântată exclusiv în limba română.
Fuego
Ca toate să fie ca la carte, sezonul va debuta în forță cu o gală omagială dedicată simbolului Maramureșului, doamna Angela Buciu, care va celebra la noi în platou 60 de ani de cântec și 80 de ani de viață, pe care-i va împlini chiar pe 5 octombrie.

Artista va schimba trei costume autentice, de Maramureș Voievodal, Oaș și Codru și ne va cânta piese din toate trei zonele.
3
Angela Buciu este inima Maramureșului. O inima care bate continuu și care adună iubire și tradiție, valoare și simplitate. N-a avut niciodată nevoie de artificii pentru a scoate în evidență simțirile neaoșe. Fascinantă este întreaga sa carieră, care cuprinde performanțe notabile și care a păstrat vie flacăra tinerei de cândva, care a avut un vis – acela de a da glas pământului și frumuseții din Maramureș. Are peste 150 de melodii în repertoriu, a colindat lumea întreagă și a avut grijă de specificitatea zonei sale.

Vor fi o multitudine de momente speciale, de emoții, amintiri, imagini de arhivă, dar și noutăți. 10 elevi actuali ai Angelei Buciu vor veni și-i vor reinterpreta cântecele care au făcut-o celebră, spunându-ne tuturor ce înseamnă fenomenul Angela Buciu azi, aceasta fiind un profesor dedicat pentru copii cu vârste cuprinse între 8 și 20 de ani. Astfel, îi veți vedea și asculta pe Gabriela Ardusătan, Sebastian Borka, Daniel Breban, Andreea Cozneac, Amalia Remețan, Ioana Cînța, Crina Cleopatra Marian, Denisa Ionela Cristea, Maria Flavia Voievod.
5
De asemenea, va fi prezent în platou, cu un moment unic și cu daruri, Ansamblul Folcloric ”Transilvania”, locul care a fost și este marea familie a Angelei Buciu. Membri ansamblului nu puteau lipsi, iar managerul Iuliana Draguș are o mulțime de surprize.

De asemenea, o veți putea asculta live pe legenda Maramureșului, care ne va impresiona cu doină acapella și desigur, cu un fragment dintr-o romanță celebră. O altă surpriză va fi prezența bunei prietene Sofia Vicoveanca, care ne aduce cântec de joc din Bucovina, amintiri, versuri speciale compuse de ea și multă emoție.
Fuego

Paul Surugiu-Fuego a îmbrăcat un superb constum popular la emisiunea ,,Drag de România mea,,

Paul Surugiu – Fuego are și el daruri muzicale de excepție, fiind îmbrăcat în costum autentic de Mramureș și va cânta în duet cu doamna Buciu. Nu vor lipsi celebrele melodii ale artistei, pe care le cunoaște o țară întreagă. Așadar, o ediție de zile mari, un start pe măsură, cu un adevărat simbol românesc! Nu ratați!