Life, Stiri

Se spune că s-a găsit răspunsul la întrebarea „cum să faci o fetiţă”?

Ce trebuie să faci pentru ca să-şi reuşească

fett124_92517900

De când sunteţi un cuplu, visaţi să deveniţi părinţii unei… fetiţe. Site-ul Sheknows.com te învaţă ce să faci ca să rămâi însărcinată cu o fetiţă.

Stai tu deasupra cand faceti sex

Desi nici o pozitie nu poate garanta 100% certitudinea sexului copilului, se pare ca anumite pozitii favorizeaza conceperea fetelor (evident, altele a baietilor). Daca stai deasupra, poti controla penetrarea si adancimea ei, ceea ce va duce la o ejacularea a spermatozoizilor foarte aproape de intrarea in vagin. Cum spermatozoizii baieti au o viata mult mai scurta decat cei de gen feminin, e clar ca cei din urma vor ajunge sa fecundeze ovulul.

Foloseste pozitia misionarului

Clasica pozitie a misionarului poate fi biletul tau castigator spre statutul de mama de fata. Cum penetrarea nu e foarte adanca nici din aceasta pozitie, da posibilitatea cromozomului X, cel feminin, adica, sa fecundeze ovulul, fiindca au o viata lunga de pana la 5 zile, spre deosebire de cei masculini, care mor mai repede.

Pozitia lingura

O alta pozitie cu penetrarea mai superficiala, conform aceleiasi scheme logice de mai sus, este si pozitia lingura. Incercati si asa.

La timp

Cuplurile care isi doresc fetita ar trebui sa faca sex la doua zile, cel mult trei, si neaparat inaintea ovulatiei. Din nou, astfel, se favorizeaza spermatozoizii feminini.

Fara orgasm!

Stim ca n-o sa te prea incante sfatul nostru, dar, daca tii neaparat sa fii mama de fata, este bine sa-l ai in vedere. Orgasmul favorizeaza un PH mai alcalin. Ori, spermatozoizii cu cromozom X prefera mediul mai acid.

Atentie la ce mananaci!

Cercetatorii au constatat ca mamele de fete au mancat mai multe produse bogate in calciu si magneziu, precum iaurtul, Tofu, laptele, migdale, spanac, broccoli, fasole, caju si portocale. Totodata, trebuie sa evite alimentele sarate si bogate in potasiu, precum cartofi, bacon, paine, creveti sau somon afumat. Asta pentru ca alimentatia determina nivelul aciditatii din corpul unei femei, deci, inclusv din mediul uterin, chestiune care faciliteaza sau nu spermatozoizii purtatori de cromozomi X sa supravietuiasca si sa fecundeze ovulul mult vizat.

Ce părere aveţi, credeţi că este posibil să faceţi o fată dacă respectaţi recomandărilede mai sus?!

 

blank