Life

Se caută tester de bordeluri. Mai ai timp până mâine să depui CV-ul!

Cum cu nemții nu te joci, să știi că nu e de ajuns doar să vrei. Site-ul german kaufmich.com, cel care scoate la concurs acest job, este extrem de riguros în alegerea colaboratorilor. Nu îi interesează dimensiunea penisului tău, însă trebuie să deții o diplomă de studii superioare, preferabil în industria hotelieră sau echivalent, experiență de mai mulți ani în plătit femei, aspect îngrijit, igienă, analize medicale la zi, competențe în comunicare și ANALiză. Trebuie să știi limba germană scris și vorbit la perfecție, și dacă mai cunoști și o altă limbă (de preferat franceza), postul e aproape al tău.

CE TREBUIE SĂ FACI? 

Trebuie să te duci la bordel, să plătești gagici și apoi să le dai note. Vei participa la gang-bang-uri și la bukkake party-uri pe care le vei evalua. Există criterii stricte, totul se face ca la carte (nu ne referim la Kama Sutra). Vei analiza datele, vei compara, vei scrie recenzii și te vei simți bine la muncă.

Atenție mare, data-limită de depunere a CV-urilor este 31.03.2015! Adresa de mail unde puteți trimite scrisoarea de motivație și CV-ul este jobs@kaufmich.com, cu subiectul „Bordelltester“.

 

blank
blank