Life, Stiri, Ultima Ora

Schimbări în stilul de viaţă care te vor ajuta sa fii mai frumoasă în 2015

 Gesturile aparent lipsite de importanţă pe care le faci în viaţa de zi cu zi pot avea un efect serios asupra sănătăţii şi frumuseţii tale.

569690l-640x0-w-ece9b528

Află ce schimbări să faci pentru o piele frumoasă, un par sănătos şi o formă fizică de invidiat.
Fă-ți masaj facial

Masajul facial are un efect extraordinar asupra tenului tău. Stimulează circulația sanguină, care accelerează oxigenarea ţesuturilor, şi pe cea limfatică, responsabilă pentru eliminarea toxinelor. De asemenea, va contribui la absorbţia eficientă a substanţelor nutritive din cremele pe care le foloseşti. O rolă pentru masaj facial este soluţia la îndemână, dar îţi poţi masa tenul delicat cu degetele, timp de două minute.
Elimină sarea

Consumul excesiv de sare blochează apa în ţesuturi, fiind vinovat pentru aspectul de faţă umflată şi apariţia pungilor de sub ochi. Pe de altă parte, sarea în exces amplifică celulita pentru că odată cu apă, blochează şi toxinele în ţesuturi. Nu mai adăuga suplimentar sare în mâncare şi evită alimentele foarte sărate, precum chipsurile, mezelurile, măslinele etc.
Demachiază-te corect în fiecare seară

Orice urmă de machiaj rămasă peste noapte pe faţa ta îţi afectează tenul, îl încarcă şi provoacă degradarea pielii. Urmele de mascara sau creion dermatograf în jurul ochilor sufocă rădăcinile genelor, care treptat se vor rări.
Foloseşte un demachiant pentru a îndepărta machiajul, iar apoi foloseşte un ulei natural pentru a masa zona ochilor. Uleiul este un demachiant eficient, natural, care dizolvă rapid mascara şi dermatograful. Îndepărtează apoi uleiul dischetă demachiantă.

Bea apă cu lămâie

Nu este o întâmplare că aceasta este băutura “tradiţională” a fotomodelelor. Sucul de lămâie contribuie la eliminarea toxinelor din organism şi îţi oferă vitamina C, un puternic antioxidant care previne apariţia prematură a ridurilor. Bea în fiecare dimineaţa, pe stomacul gol, un pahar cu apă călduţă sau la temperatura camerei în care ai stors o jumătate de lămâie.
Fii activă!

Orice truc de înfrumuseţare ai încerca, nimic nu te ajută mai mult decât mişcarea! Sedentarismul este vinovat pentru o gamă extrem de largă de probleme care îţi ştirbesc frumuseţea: de la kilogramele în plus, la celulită, piele lăsată, posterior lipsit de fermitate şi chiar afecţiun ale tenului. Începe treptat, cu doar câteva minute de mişcare în fiecare zi. Măreşte apoi timpul petrecut făcând mişcare şi curând vei observa că nu este chiar atât de dificil să fii activă.