invitatii-de-nunta-iasi
 
Pentru că suntem în apropierea sezonului de nunți, ne-am gândit să vă arătăm și să vă spunem care sunt tendințele în materia de invitații de nuntă. Cu toții știm cum este să ne dorim ce-i mai bun pentru noi și nunta noastră, astfel nici nu ne-am stresa atât. Ne dorim ca invitații să fie surprinși, iar participarea la nuntă să fie făcută din drag, dar pentru că invitațiile sunt menite să atragă privirile și nu sunt doar niște simple instrumente de sosire a unei nunți, m-am gândit că cea mai bună idee este să vă invit să vă documentați online.
 
Pentru noi a fost mult mai simplu. Nu am făcut decât să ne dăm seama că cele mai frumoase invitații se creează online și în plus am scăpat de nebunia statului la rând, atunci când lumea se înghesuie și te calcă pe picioare. Știți și voi cum este să nu ai loc să respiri din cauza căldurii pe care o emană mai mulți oameni strânși la un loc și care sunt destul de stresați din cauză că timpul nu le-ajunge să decidă care este invitația pe care ei doresc să o împartă tuturor celor ce vor să împărtășească cu ei clipele frumoase. 
 
invitatii-de-nunta-iasi-2
Țin minte doar că am avut câțiva prieteni, care dinainte să avem noi nunta, ne-au recomand să ne facem majoritatea invitațiilor, acolo unde și le-au făcut și ei. Ni s-a spus că au cele mai interesante modele invitatii de nunta iasi, dar în momentul când am auzit de Iași, mi s-a părut că ei glumesc. Întradevăr, alți prieteni comuni și-au creat la îndemnul lor, cele mai prezentabile invitatii botez iasi, și atunci ne-am dat seama că dânșii chiar fac capodopere. Am scăpat de grija și stresul invitațiilor de nuntă. Practic, ni s-a părut și nouă cea mai utilă afacere, fără să pierdem timp, dar cu gândul că or fi mai scumpe… am mai ezitat puțin.
 
Până când? Ne zisesem noi! Am intrat pe site-ul online, ne-am ales modelele, am dat o comandă destul de mărișoară după cum ne-am gândit noi iar transportul ne-a fost asigurat gratuit. Pe lângă asta am primit și o mică reducere, care ne-a făcut ca atunci când împărțeam invitațiile să zărim multe zâmbete pe fețele celor din jur.  Să nu vă spunem… că ne-am făcut și un sistem roll up iasimulți dintre voi nu veți avea nevoie, dar noi l-am făcut ca să fim siguri că invitații vor fi surprinși când la intrarea în local va apărea evenimentul nostru pe el. 
 
A fost un eveniment plin de fast și culoare, dar ceea ce am uitat să vă spun: Invitațiile de nuntă se poartă așa cum vă vor place vouă. Noi am ales ceva mai extravagant care să scoată din rutină invitațiile obișnuite, invitații au fost surprinși, și să știți că datorită faptului că am știut cum să ni le facem, ne-au venit la nuntă în proporție de 95%, din 600 de persoane. Ne bucurăm că am avut asemenea prieteni, că ne-au scutit de 600 de invitații pentru care trebuia să umblăm prin oraș, noi am găsit soluția perfectă și sperăm să o faceți și voi!