Life

Scapa de stres cu 5 plante uimitoare

Daca esti stresat sau anxios, iata cateva plante care te pot ajuta

Scapa de stres cu 5 plante uimitoarePoti scapa sau diminua stresul si anxientatea cu cateva plante din natura. Iata cateva dintre ele :

TEIUL : Cel mai popular si mai benefic ceai pentru combaterea stresul este cu siguranta teiul. Cateva infuzii sau cesti pe zi te ajuta sa elimini stresul din viata ta.

SUNATOAREA : Ceaiul de sunatoare este iubit de multa lume. Este poreclit de popor si “prozac natural” fiind cel mai bun antidepresiv dat de Mama Natura. Sunatoarea mai este benefica si pentru combaterea starilor de teama, tendinta de izolare sau deznadejde.

CEAIUL VERDE : Se obtine, in general, din plantatiile din Asia. Este un puternic energizant si antioxidant, deasemenea contine vitaminele C si E, flavonoizi, multe minerale, fiind obtinut prin uscarea frunzelor tinere.

PADUCELUL : Are rol vasodilatator si de calmare a tensiunii arteriale. Cateva infuzii din miraculosul paducel este remediul potrivit in combaterea starilor de stres si nervozitate insotite de palpitatii.

PASSIFLORA : Este folosita ca sedativ si anxiolitic usor, aceasta continand flavonoizi cu rol calmant si relaxant, avand rol usor sedativ.

2-3 cesti de ceai din aceste miraculoase plante iti pot imbunatatii viata, incerca-le cu incredere.