International, Stiri

SCANDAL SEXUAL URIAŞ. SUTE de FETE, filmate pe furiş când se dezbrăcau în VESTIARE

Sute de tinere din Olanda au fost filmate pe furiş cand se dezbrăcau în vestiare. Un antrenor de hochei a fost arestat, fiind acuzat ca a filmat în secret, timp de mai bine de 5 ani, femei si fete, în vestiarul unui club elegant din Haga.

s2_ziareromania_ro_65359400

Cazul a provocat o mare agitaţie în Olanda, deoarece în aacel club merg şi cele trei fiice ale cuplului regal, ceea ce afectează şi familia regală, potrivit Metronews.

Anchetatorii au declarat că înregistrările de pe DVD-urile descoperite cuprind imagini ale unui vestiar de femei, cu jucătoarele de hochei care se schimbau, multe dintre ele fiind nud. Astfel, sute de fete şi femei au fost filmate de la camera fixă instalata în clubul HGC, de la Haga.

Inedit este faptul că în clubul respectiv joacă şi cele trei fiice ale cuplului regal, însă prinţesele nu se află în înregistrările respective. Astfel, tinere cu vârste între 16 şi 18 ani, şi în unele cazuri, de numai 12 ani, apar pe filmările antrenorului pervers.

Vinovatul a fost arestat la sfârşitul lunii august. El a fost identificat uşor deoarece apare în propriile înregistrări în momentul în care verifica aparatura. Mai mult, acasă, avea numeroase materiale cu pornografie infantilă.

blank