Sport, Stiri

Scandal sexual pentru o super vedeta din Premier League!

Alexis Sanchez si dansatoarea Valentina Roth au avut o relatie agitata, incheiata de femeie dint-run motiv incredibil!

scandal-sexual-urias-pentru-o-super-vedeta-din-premier-league-iubita-i-a-dat-papucii-lui-alexis-dintr_size6

Valentina si Alexis s-au intalnit timp de un an. Fata s-a suparat din cauza ca prietenii fotbalistului au filmat-o chiar in timp ce facea dragoste cu jucatorul, acum cativa ani. Roth a dezvaluit abia acum relatia pe care a avut-o cu Sanchez si care a fost cauza reala a despartirii dintre ei.

“Trebuie sa fiu sincera, era vorba doar despre sex. Dupa ce m-a filmat, l-am sters complet din viata mea pe Alexis. Vreau ca toata Anglia sa stie ce s-a intamplat. Nu te porti asa cu o femeie. A fost complet lipsit de respect. M-a surprins sa vad asta la el, pentru ca pana la incident ma tratase ireprosabil”, a explicat Valentina intr-o emisiune din Chile.

“Eram impreuna cand am auzit un zgomot in dulap. L-am intrebat daca a auzit si el acelasi lucru si mi-a raspuns printr-un gest. Mi-a pus mana pe urechi. Dupa cateva secunde, s-a mai auzit o data usa, m-am dus sa vad ce se intampla. Erau doi imbecili, prieteni de-ai lui Alexis, pe care credeam ca i-am lasat in camera cealalta. Aveau un telefon si erau rosii la fata, nu stiau ce sa mai faca“, isi aminteste Valentina.

Femeia a facut o criza de nervi: “Am trantit telefonul, l-am facut bucati, apoi l-am injurat si am plecat. Daca nu ar fi vorba de Alexis Sanchez, nicio femeie nu ar fi cu el pentru ca e absolut banal. M-a sunat in timp ce eram in taxi si s-a oferit sa ma duca acasa. Am refuzat si nu am mai vorbit niciodata. Nu vreau sa mai aud niciun cuvant spus de el. E imatur. Ma gandesc ce ar fi facut daca mama sau sora lui ar fi fost in aceeasi situatie cu mine”.