Showbiz, Stiri

Scandal fara precedent la Romanian Music Awards! Lora nu mai vrea sa mai ia parte!

Lora este decisa sa nu mai partice la Romanian Music Awards, cel mai mare eveniment al muzicii romanesti, care va avea lor pe 12 septembrie, la Brasov. Cantareata este foarte suparata pentru ceea ce i s-a intamplat anul trecut.

61568537

Pe langa premiile la cele 14 categorii, cei caer vor veni la a 12-a editie a Romanian Music Awars vor avea parte de concerte, lansari in exclusivatate si povesti din culise. Lora nu va face insa parte din artistii care vor incata publicul. Nu a vrut sa dea multe detalii, insa a explicat ca a fost mai rau decat anul precedent, cand a fost anuntata cu o saptamana inainte ca nu va mai canta.

“Nu mai merg la RMA.(romanian music awards). Intr-o zi am sa va povestesc..Trebuia sa cant cu trupa mea 2 piese si cu Doddy, “Bine Mersi”. Am fost asigurata ca nu se va mai intampla ca anul trecut cand am fost anuntata ca nu mai fac parte din program cu vreo saptamana inainte..s-a intamplat mai rau..deja am cheltuit foarte mult pentru o aparitie foarte buna. Lasa ca-mi fac si eu premii si dau la cine consider eu si canta cine vreau eu. off..Noi sa fim sanatosi”, a scris Lora pe pagina ei de Facebook.

Pe scena din Piaţa Sfatului vor urca pe rând: 3 Sud Est, Alb Negru, Alex Velea, Andreea Banica, Antonia, CRBL, Cabron, Connect-R, Deepcentral, Delia, Uddi, Jo, Nadir, Cristi Nistor, Elena Gheorghe, Fly Project, Gipsy Casual, Krem, Lidia Buble, Maxim, Nicole Cherry, Oana Radu, Grasu XXL & Ami, Guess Who, Maximilian, Radio Killer, Rashid, RACLA, Shift, Pact, Puya, Alina Eremia, Doddy, Vescan, Sore, Speak, Voltaj, Vunk, What’s Up, Xonia si multi altii.