Life, Stiri

ŞASE SEMNE CĂ RELATIA TA SCARTAIE!

Te întrebi de ce relatia ta scartaie, de ce nu te mai înţelegi cu el sau cu ea ca la început? Psihologul american Karl Pillemer a realizat un top al celor mai evidente semne care te pot avertiza că ai ales greşit pe cel sau cea cu care să îţi petreci viaţa.

probleme-relatii

Dezinteresul – Dacă nu îi pasă ce faci, ce se întâmplă între voi, de viitor, dacă nu este interesat să construiţi ceva împreună, e timpul să cauţi altceva. Îşi doreşte doar o relaţie de conjunctură, în aşteptarea unui “peşte mai mare”.

Lipsa de onestitate – Minciunile aparent nevinovate se pot transfoma ulterior in adevarate secrete dureroase, care vor distruge relatia. O relatie in care partenerii se obisnuiesc sa nu fie sinceri intre ei nu are viitor.

Absenţele tot mai dese – Dacă vezi că dispare când ţi-e lumea mai dragă, că tot timpul îşi găseşte altceva de făcut decât să fie cu tine, dacă pleacă cu orele sau zilele fără să dea un telefon, atunci este clar că nu îşi doreşte o relaţie serioasă. Are alte priorităţi.

Sarcasmul şi ironia – Deşi îţi spune că glumeşte, astfel de manifestări nu sunt nicidecum dovezi că are simţul umorului. Chiar daca este doar pentru distractie, acest comportament poate afecta grav relatia si umileste persoana ironizată.

Reacţiile furioase – Dacă partenerul tău se enervează prea repede, ar trebui să îl eviţi. Crizele de furie exagerata, aparent fara motiv, reprezintă un semnal clar că te aşteaptă numai lucruri rele.

Violenţa – este dovada cea mai dură că relatia voastră nu merge cum trebuie. Chiar dacă ai senzaţia că aceste ieşiri se vor estompa, iar partenerul îţi promite acest lucru, nu îl crede. Dacă te-a lovit o dată, aşteaptă-te să o facă din nou.