Showbiz

Sarah Dumitrescu, apariţie incredibilă pe străzile Parisului. „Tu chiar eşti frumoasă!”

Într-o ţinută care a făcut furori pe străzile Parisului, fiica celebrei Anamariei Prodan a atras toate privirile într-un body mulat şi geacă Montcler, care i-au pus în evidenţă formele de sportivă.

Fanul Sarei Dumitrescu: „Ce au ăștia toți cu tine, că tu chiar ești frumoasă!”

Pe lângă faptul că arăta extrem de bine, Sarah a reuşit să se facă remarcată şi prin atitudinea sa nonşalantă, parcă neîngrijorată de toate privirile care se îndreptau spre ea. Fanii tânărului fotomodel nu au întârziat să-i lăude ţinuta, iar unii dintre ei au postat chiar şi mesaje de complimente: „Ce au ăștia toți cu tine, că tu chiar ești frumoasă”, „Eşti superbă, şi mama ta la fel”, „M-aş însura şi muta la tine”.

Nu este pentru prima dată când Sarah Dumitrescu face senzaţie în lumea modei şi a frumuseţii. Tânăra a demonstrat de-a lungul timpului că are un stil aparte şi că ştie cum să se facă remarcată oriunde se află. Cu o mamă celebritate în showbiz-ul românesc şi cu o carieră în ascensiune ca fotomodel, nu este de mirare că Sarah atrage atât de multe priviri şi admirație.

blank

Fiica cea mică a Anamariei Prodan: „Arăt perfect!”

Fiica Anamariei Prodan a fost întrebată dacă are operații estetice și a ținut să pună capăt tuturor speculațiilor.

„Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a declarat Sarah Prodan.

Citește și  Smiley îşi ia zâmbetul din curtea Pro Tv şi-la mută la altă televiziune

În concluzie, Sarah Dumitrescu a arătat că are un stil unic şi că ştie cum să se facă remarcată în lumea modei. Tânăra este o adevărată divă în devenire şi are toate atuurile pentru a deveni o prezenţă constantă pe podiumurile de modă din întreaga lume.

blank