Showbiz, Stiri

Smiley îşi ia zâmbetul din curtea Pro Tv şi-la mută la altă televiziune

Artistul s-ar orienta către postul de televiziune care i-a „aspirat” colegii

 smiley

Rămas printre ultimii mohicani la Pro Tv, după ce şi-a dus cu brio până la capăt rolul de coprezentator la “Românii au talent”, Smiley nu şi-a mai reînnoit contractul pentru acest show, dar nici pe cel pentru “Vocea României”. În aceste condiţii, este foarte posibil ca artistul să-şi îndrepte privirile către rivalii de la Antena 1.

După plecările lui Ştefan Bănică junior, Horia Brenciu sau Loredana Groza, la Pro Tv se pregăteşte un nou val de “emigrări” spre trustul Intact. În capul listei se află un alt artist de renume, Smiley, pe care, odată ce s-a încheiat “Românii au talent”, nu-l mai leagă nimic de postul unde a făcut recorduri de audienţă. Asta pentru că simpatica vedetă nu a semnat reînnoirea vreunui contract, pentru vreun alt proiect.

El ar urma să li se alăture foştilor colegi de la PRO TV, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică jr, şi să lucreze, din toamnă, pentru trustul din Băneasa. Acest scenariu a fost confirmat pentru presa mondenă de regizorul producţiei “Românii au talent”, cu care a colaborat şi “juratul” Smiley, Lary Maronese, cel care de altfel a şi început munca la postul din Băneasa.

Maronese a dezvăluit că, în prezent, la PRO TV se mai vorbeşte doar de “Vocea României”, deşi din vechiul juriu a rămas doar Marius Moga, primii care au părăsit corabia fiind Horia Brenciu, Loredana Groza, iar acum şi Smiley.

“Se mai vorbeşte doar de «Vocea României», dar nu mai au cu cine s-o facă deoarece, până în acest moment, nimeni nu ştie cine se ocupă de producerea show-ului şi nici cine vor fi juraţii. În juriu a rămas doar Moga”, a mărturisit acesta.

iulia-vantur

Odată cu Ştefan Bănică jr, la Antena 1 au plecat şi coregrafii care făceau istorie la “Dansez pentru tine”, printre care Cocuţa şi Bogdan Boantă, angrenaţi acum într-un nou proiect al trustului Intact, “Romanian Idol”.

Din vechea echipă, un nume sonor a rămas însă pe dinafară. Mai precis, Iulia Vântur nu are în prezent nici un angajament TV, ea aşteptând să fie căutată pentru a i se oferi vreun proiect.

 

blank
blank