Life

Şapte calităţi pe care un barbat le caută la o femeie

  1. Sa aiba incredere in ea

Barbatii adoră femeile care au încredere în ele şi care sunt stăpâne pe situaţie, care nu par ca se tem de orice rafala de vant si de orice pas pe care il fac. Este bine sa ai nevoie din cand in cand de putin ajutor, dar este enervant sa fii genul de femeie care are in permanenta nevoie de suport din partea cuiva.

Sa fie ingrijita

Ei bine, niciun barbat nu poate nega ca aspectul exterior este important, este ceea ce un tip vede initial la o femeie. In momentul in care barbatul vedete ca partenera lui este foarte feminina, automat acest lucru il face sa se simta mai masculin. O fata cu un aspect ingrijit, cu parul aranjat, nu neaparat ca si cand ar fi stat toata ziua la coafor, dar cu radacinile vopsite, cu unghiile facute si cu un machiaj natural care sa ii puna trasaturile in evidenta va atrage mult mai mult decat o femeie care arata neglijent, chiar daca cea din urma are trasaturi fizice mai frumoase.

  1. Sa aiba simtul umorului

Nimeni nu vrea sa fie cu cineva care are o personalitate plictisitoare si care in permanenta vede partea goala a paharului. Baieti doresc o fata care sa rada la glumele lor, uneori se spune ceva amuzant si sa se bucure de viata. Fetele cu o dispozitie vesela si perspective pozitive sunt atractive pentru barbati.

  1. Sa fie independenta

Independenta este o trasatura atractiva pentru majoritatea barbatilor. Desi, la inceput sunt flatati sa primeasca multa atentie din partea cuiva, dupa un timp devine extrem de obositor sa devina centrul universului cuiva, sa nu mai poata face absolut nimic fara iubita. Este foarte important ca femeia respectiva sa aiba si prietenii ei, sa poata sa-si faca un program si fara ajutorul partenerului. Asta este dovada de maturitate si ajuta foarte mult relatia pe termen lung.

  1. Sa fie fidela

Barbatii vor sa aiba garantia ca iubita lor nu va avea o relatie cu prietenul lor cel mai bun, ca nu ii fug ochii dupa altul de cate ori nu este pe faza. Ei vor pe cineva care sa stea alaturi de ei indiferent de ce se intampla.

  1. Sa fie intelegatoare

Nimeni nu-si doreste o femeie care sa-l cicaleasca zilnic si sa ii spuna ce nu a facut bine, ce are de facut in continuare si care sa ii arate in permanenta ca nu este bun de nimic. Barbatii apreciaza femeile care le respecta convingerile si punctele de vedere si nu vor sa-si impuna cu tot dinadinsul parerea.

  1. Matura in gandire si realista

Barbatii vor sa nu le fie teamca ca daca iubita lor va deschide gura in public va spune ceva total nepotrivit. Vor sa fie mandri cu femeia alaturi de care stau.