Showbiz

Rusoaica și-a lăsat soțul pentru fiul vitreg pe care l-a crescut de mic! A făcut ceva revoltător cu el!

Scandal în Rusia! Marina Balmasheva, o celebritate pe rețelele de socializare, a părăsit soțul pentru fiul vitreg, pe care l-a crescut de la vârsta de 7 ani. Dați bine cu ochii și veți vedea că nu e o greșeală: femeia s-a îndrăgostit de propriul fiu vitreg și a făcut un copil cu el!

Marina Balmasheva are 38 de ani și este o influencer celebră în Rusia. Ea a fost căsătorită anterior cu tatăl lui Vladimir Shavyrin, Alexey Shavyrin, în vârstă de 47 de ani, dar l-a părăsit pentru fiul său vitreg. În prezent, Marina și Vladimir au împreună doi copii: o fiică de doi ani și un băiat nou-născut, care a cântărit aproape 3,5 kg la naștere.

Chiar dacă Vladimir Shavyrin ar putea fi recrutat pentru războiul din Ucraina, Marina Balmasheva nu este deloc îngrijorată, pentru că tânărul are o scutire medicală în cazul unei convocări, conform Daily Star.

Marina a postat mai multe fotografii și un videoclip pe rețelele de socializare, unde are peste 600.000 de urmăritori. Ea a explicat că îl susține financiar pe Vladimir, care este neîndemânatic și nu reușește să își păstreze un loc de muncă bine plătit în regiunea Krasnodar, aproape de Ucraina, unde războiul face ravagii.

Într-una dintre postările sale, Marina a arătat o fotografie cu cei doi, pe când ea avea 23 de ani și era mamă vitregă, iar Vladimir avea doar 8 ani. Ea a dezvăluit că în căsătoria anterioară „nu trăia, ci se prefăcea”.

Această poveste de dragoste interzisă a stârnit un val de controverse în Rusia, iar Marina Balmasheva a fost acuzată de comportament imoral și de încălcarea normelor morale și sociale. Cu toate acestea, ea pare să nu fie deranjată de criticile celor din jur și continuă să își trăiască viața alături de fiul său vitreg și de copiii lor.

„Am regretat că am distrus familia? Atât da, cât și nu. Am vrut să mă întorc la fostul meu? Nu”, a povestit ea. „Mi-a fost rușine că am ucis stabilitatea «mamei și a tatălui»”.

Citește și  O nouă lovitură pentru Gigi Becali!

După ce și-a dezvăluit relația, mulţi au încurajat-o să facă operaţii estetice ca să fie mereu tânără, însă femeia a declarat că nu vrea să pară mai mult decât este.

„Atât de mulți oameni îmi spun să mă machiez – să îmi fac gene… din cauză că soțul meu este mai tânăr. Dar el s-a îndrăgostit de mine cu toate cicatricile mele, celulita, pielea și personalitatea mea excesivă. Iar eu nu vreau să par mai bună decât sunt”, a declarat ea.

Ea a povestit, de asemenea, cum a insistat asupra unui contract prenupțial pentru a-și păstra toți banii și bunurile în cazul unui divorț de noul ei soț.

Relația cu fostul soț

Femeia și tatăl lui Vladimir au avut cinci copii adoptați, dar ea refuză să vorbească despre ei.

Alexey – despre care se crede că îi crește singur – a acuzat-o că l-a sedus pe băiatul ei când a venit acasă de la Universitate.

„Mi-a sedus fiul… Nu avusese o prietenă înainte de ea. Nu se sfiau să facă sex în timp ce eu eram acasă. Aș fi iertat-o dacă nu ar fi fost fiul meu….. Fugea spre patul fiului meu din dormitorul nostru când eu dormeam. După aceea se întorcea și se culca în pat cu mine ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat”, a mărturisit Alexey.

blank