Culinar

Rulouri cu branză şi şuncă

Rulouri cu branză şi şuncă

blankIngrediente (pentru 4 persoane): 200 g branză de vaci, 4 cepe verzi tocate mărunt, 2 linguri capere tăiate mărunt, 1 lingură castraveciori muraţi tăiaţi cubuleţe, sare, piper, 4 felii subţiri de şuncă de Praga, 1/2 linguriţă muştar iute.
Mod de preparare: Se pune brânza de vaci într-un castron, se amestecă uşor, se încorporează pe rând, ceapa, caperele şi castraveciorii şi se condimentează cu sare şi piper. Se ung feliile de şuncă cu muştar (pe o singură parte), se întinde peste ele umplutura (nu până la margine!) şi se rulează cu grijă ca să nu se rupă. Se ţin aproximativ o oră la frigider, se aşează cu „lipitura” în jos pe un platou şi se servesc reci. Rulourile se pot aşeza pe un strat de salată verde şi se pot servi cu roşii tăiate în patru şi bagheta proaspată.

blank