Actualitate, Stiri

Rocadă! Dinu Patriciu îl dă în judecată pe Peter Imre!

Fostul partener de afaceri şi fostul prieten l-a executat pe Patriciu pentru 80.000 de euro

TOP 500-FANE (9)

Dupa fapta si rasplata! Vorba romaneasca i se potriveste manusa lui Peter Imre. Si-a executat silit prietenul, pe Dinu Patriciu, pentru o datorie de 80.000 de euro, dar acum i-a venit si lui randul!

Enervat la culme de actiunile si declaratiile belicoase, magnatul Dinu Patriciu l-a dat in judecata pe Peter Imre! Are, se pare, suficiente motive. La acel moment, Dinu Patriciu nu a dorit sa comenteze afirmatiile. In spatele sau, insa, avocatii sai au pus la cale un plan de bataie. Asa ca, pentru toate cele spuse de Peter Imre, magnatul cere acum daune, 1 milion de lei.

Pentru ca Imre, in „aproape toate aparitiile sale televizate a lansat public mesaje descalificante la adresa domnului Patriciu,ofense, injurii cu intentia clara sa-i distruga imaginea!”. Asa spun avocatii rivalului sau. Nu va imaginati insa ca Peter Imre a stat cu bratele incrucisate. Din contra!

„Daca eu am reusit sa stric imaginea domnului inseamna ca avut o imagina foarte fragila. Domnul Patriciu este cel mai mare om de afaceri din Romania, este cel mai destept om de afaceri din Romania, este cel mai de succes om din Romania si avocatii domnului Patriciu sunt tot ce poate da mai bun avocatura romaneasca, ca atare, domnul Patriciu merita sa merga inainte cu afacerile lui de succes”, a comentat acesta.

Judecatorii Tribunalului Bucuresti vor decide cine are dreptate in aceasta noua disputa. Ei vor stabili daca Dinu Patriciu va reusi sa-si ia revansa.

 

blank