Showbiz, Stiri

Robert Turcescu l-a învins pe Mircea Badea, în „meciul” disputat în instanţă

Patetic! Badea este obligat să publice sentința în trei ziare şi să plătească 1 leu

badea-turcescu

Robert Turcescu a câștigat un proces împotriva lui Mircea Badea. Mircea Badea ar trebui să-i plătească lui Turcescu 1 leu, daune morale, potrivit unei decizii a Judecătoriei Sectorului 3. Sentința poate fi atacată cu apel, informează paginademedia.ro

În plus, judecătoria „Obligă pârâtul să publice, pe cheltuiala sa, considerentele şi dispozitivul prezentei hotărâri în trei ziare de largă circulație, după rămânerea definitivă a hotărârii”.

Turcescu l-a dat în judecată pe prezentatorul emisiunii “În gura presei” pentru amenințări și instigare la violență.

Mircea Badea a făcut afirmații dure într-o emisiune Sinteza zilei din luna martie. “Dacă aș trece pe un drum de munte și în stânga e o prăpastie și așa cu două degețele se mai ține de o frunzuliță vreun propagandist d-asta abject, basist hidos, oribil, putred, viermănos, d-asta (…) nu numai că nu îl ajut, mă întorc cu spatele și plec. (…) Dacă vreodată în această viață voi avea ocazia să le fac rău, o să le fac rău. Meticulos, încet și determinat”, a spus Mircea Badea, făcând referire la Dan Tăpălagă, Sabin Orcan, Dan Turturică și Robert Turcescu.

Sentința Judecătoriei, în continuare:

Admite în parte cererea. Obliga paratul la plata sumei de 1 leu, reprezentand daune morale, catre reclamant. Obliga paratul sa publice, pe cheltuiala sa, considerentele şi dispozitivul prezentei hotarari in trei ziare de larga circulatie, dupa ramanerea definitiva a hotararii. Respinge, in rest, cererea ca neintemeiata. Obliga paratul la plata sumei de 6.008 lei cheltuieli de judecata catre reclamant. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecatoria Sector 3. Pronunţată în şedinţa publică din 02.12.2013.

blank