Featured, Showbiz

Reţeta de slăbire a vedetelor. Cum slăbesc Rihanna, Beyonce sau Jenifer Aniston

Reţeta de slăbire: Rihanna ne sfătuieşte să nu mai căutăm soluţii şi diete miraculoase. Ea crede că singura modalitate de a slăbi este combinaţia între sport şi o alimentaţie sănătoasă cu multe fructe şi legume

– Când îi este poftă de ceva dulce, Demi Moore mănâncă felii de măr cu unt de arahide sau fructe de pădure cu iaurt.

– Jennifer Garner ne sfătuieşte să avem răbdare şi să nu ne grăbim. După ultima sarcină, i-a luat şase luni să revină la silueta ei subţire. Nu s-a înfometat, dar a renunţaz la carbohidraţi şu dulciuri în favoarea legumelor şi alimentelor cu proteine.

– Beyonce alungă senzaţia de foame cu multă apă, iar când apa nu mai este de ajuns, ea alege o supă de legume care contribuie la hidratarea organismului şi taie foamea cu numai câteva zeci de calorii. Este una din cele mai eficiente diete de vedetă.

– Gwyneth Paltrow face mult sport. „Fac sport cel puţin o oră şi jumătate, cinci zile pe săptămână. Nu e nicio magie, nu e praf de zână, nu e vorba de gene bune„.

– Atunci când simte nevoia să mai dea jos câteva kilograme, Katy Perry, adoptă o dietă simplă timp de 14 zile: la una din cele trei mese ale zilei trebuie să mănânci doar ciuperci.

Reţeta de slăbire: Jennifer Aniston slăbeşte cu legume. La fiecare masă, Jen avea grijă să umple trei sferturi de farfurie cu legume şi un sfert cu ouă, carne, branză slabă, peşte sau o altă sursă de proteine.