Showbiz, Stiri

Relaţia devine serioasă! Ştefan Bănică se pregăteşte de un Crăciun cu Lavinia!

Viitorii socri vor veni special din Timişoara şi vor fi găzduiţi de cântăreţ

stefan-banica-lavinia-craciun

Stefan Banica isi va petrece sarbatorile de iarna in Bucuresti, alaturi de iubita lui, Lavinia Pirva, dar si de parintii acesteia care vor veni se pare in capitala si isi vor ajuta fiica sa prepare tot meniul de sarbatori.

Stefan Banica va avea de Craciun casa plina. Il vor vizita prietenii apropiati, dar, mai presus de toate, o va avea alaturi de iubita lui, Lavinia Pirva, cu care are o relatie oficiala de cateva luni, dar cu care multi cred ca ar avea o idila de mai bine de doi ani, inca de pe vremea casniciei cu Andreea Marin.

Artistul ii va gazdui acasa si pe parintii cantaretei, care vor veni in Bucuresti, direct de la Timisoara, pentru a petrece sarbatorile alaturi de fiica lor si de viitorul lor posibil ginere.

„Relatia lor a devenit din ce in ce mai serioasa. Casa celor doi va fi plina cu parintii lor, dar si cu prietenii care isi vor dori sa vina sa petreaca alaturi de ei”, a povestit o sursa în presa mondenă.

Cu aceasta ocazie, Lavinia isi va pune in aplicare talentul de gospodina si va gati, cot la cot cu mama ei, pentru a umple masa de Craciun cu preparate traditionale.

blank