Bizar, Featured

Reacţia pasagerilor după ce un bărbat urcă cu o IAPĂ în tren

Un bărbat a urcat miercuri într-un tren din Austria însoţit de un cal, potrivit fotografiilor făcute de pasageri şi transmise pe reţelele sociale de compania naţională a căilor ferate OBB, relatează AFP.

În imagini se poate vedea un tânăr cu pălărie care ţine de căpăstru un cal brun, pe platfoma de intrare a unui vagon de pasageri. Călătorii par bine dispuşi la vederea animalului.

Fotografiile au fost făcute în gara Bad Mitterndorf, pe o mică linie regională din Alpii austrieci, a precizat OBB, după ce iniţial anunţase că incidentul s-a produs în localitatea vecină Bad Goisern.

Atât proprietarul, cât şi cabalina au fost recunoscuţi imediat de media austriece: calul, o iapă pe nume Frieda, şi călăreţul Benni.

OBB a precizat că bărbatul a fost rugat de conductor să coboare împreună cu calul, fiind informat că trenul nu va porni atâta timp cât ei se află la bord. Înainte de această întâmplare, bărbatul încercase să urce cu calul în alte două trenuri, potrivit sursei.

Compania de căi ferate a tratat întâmplarea cu amuzament, notează AFP. Totuşi, OBB a precizat că vrea ca incidentul să nu se mai repete.

Doar animalele de talie mică şi inofensive au voie să călătorească cu trenurile austriece, iar câinii ar trebui să aibă botniţă şi bilet, a reamintit compania feroviară.

blank