Bizar

9 asistente medicale de pe aceeași secție au rămas gravide în același timp! Care este explicația

9 asistente medicale de pe aceeași secție au rămas gravide în același timp

Secția de travaliu și naștere a unui spital din Maine a uimit întreaga lume. Aici nouă dintre asistente vor aduce pe lume bebeluși aproape în același timp.

Deși ar putea părea un pact, cele 9 asistente medicale susțin că este doar o coincidență incredibilă!

„După ce fiecare dintre noi a început să spună: „Suntem însărcinate”, cred că a fost un anunț din ce în ce mai fericit, iar noi toate suntem acolo una pentru cealaltă”, a declarat asistenta Erin Grenier pentru WMTW.

Spitalul a anunțat pe rețelele de socializare, vestea și le-a felicitat pe mame. Opt dintre ele sunt fotografiate arătându-și burțile de graviduțe

Spitalul a răspuns la îngrijorările unor persoane cu privire la disponibilitatea personalului după nașterea acestora: „Nu vă faceți griji, avem un plan”.

Asistentele s-au sprijinit reciproc de la început și vor continua să facă acest lucru până când toate vor naște, potrivit WMTW.

„Este foarte plăcut să vii la serviciu și să vezi alte persoane la fel de însărcinate care își văd burțile explodând și să vorbești despre aceste experiențe prin care trecem împreună”, a declarat asistenta Amanda Spear pentru WMTW.

Alte 9 asistente au rămas simultan însărcinate

Într-un caz similar, anul trecut, alte 9 asistente medicale care lucrau în aceeași unitate la un spital au rămas însărcinate în același timp, într-o coincidență rară care, spun ele, le-a luat prin surprindere.

blank