Showbiz, Stiri

Răzvan Ciobanu, atac la Iulia Vântur şi Mihaela Rădulescu

 Designerul foloseste cuvinte dure aruncate pe pagina lui de Facebook

razvan-ciobanuiulia-vantur-mihaela-radulescu

 Razvan Ciobanu a devenit de ceva vreme foarte acid pe pagina lui de Facebook. Designerul pare sa nu agreeze modul in care se imbraca vedetele noastre si isi foloseste pagina de socializare pentru a-si varsa „amarul”, de multe ori, insa, nepoliticos, folosind cuvinte dure.

Astfel s-a intamplat si in urma editiei de vineri a emisiunii „Dansez pentru tine”. Vizate au fost Iulia Vantur si Mihaela Radulescu.

In primul rand, Ciobanu a desfiintat look-ul prezentatorei emisiunii, spunand ca a avut o rochie nepotrivita si, mai mult de atat, extensii de par urate.

“De data asta producatorii s-au gandit sa nu-i puna doar o rochie urata Iuliei Vantur, dar i-au si recomandat sa nu se mai spele pe par …de parca “dior-ul” in mizerie pe care il poarta nu era suficient, acum trebuie sa mai vad si niste extensii ce arata precum caltii de la cainii vagabonzi. Oare de data aceasta ce tinuta “hip” si-au dorit sa copieze”, a spus el.

Ciobanu a criticat, de altfel, si rochia pe care a purtat-o Mihaela Radulescu in timpul tango-ului executat, pe care a catalogat-o drept „mizerabila”.

blank