International, Stiri

Răzbunător! Ce mult s-a înrăit Charlie Sheen?!

Actorul e în stare să îşi lase fetiţele pe drumuri, numai să-şi facă fosta soţie să sufere

charlie-sheen 8

Charlie Sheen (48 de ani), starul din serialul “Doi bărbaţi şi jumătate”, este aproape de a face un nou gest care să îi atragă critici. Actorul a anunţat că are de gând să le alunge din locuinţa cumpărată de el pe fetiţele sale şi pe fosta soţie, Denise Richards.

Charlie Sheen s-a gândit să se răzbune crunt pe fosta sa soţie, actriţa Denise Richards (43 de ani), după ce aceasta i-a limitat întâlnirile cu fiicele lor, Sam (9 ani) şi Lola (8 ani), ca urmare a relaţiei controversatului artist cu o starletă de filme porno.

Charlie-denise-si-fetele

Ca urmare, el vrea să o dea pe Denise afară din casa în care locuieşte, în Los Angeles, alături de fetiţe. Actorul a motivat că a găsit un cumpărător pentru locuinţa pe care i-o făcuse cadou fostei soţii, pentru a le avea pe cele două fetiţe mai aproape de el.

Gurile rele susţin însă că decizia lui Sheen este una impusă de Brett Rossi, care nu suportă să o ştie pe Denise în apropierea logodnicului ei.

“Casa în care locuiesc Denise şi cele două fete ale lui Charlie este pe strada pe care stă şi el cu noua lui iubită şi viitoare soţie. Iar ea nu suportă gândul ca fosta nevastă să îi fie în preajmă”, a declarat presei din Statele Unite o sursă apropiată actorului.