Raluca Bădulescu
Life

Raluca Bădulescu, fericită și lipsită de stres la job, ar prefera sa filmeze continuu

Raluca Bădulescu reprezintă simbolul emisiunii „Bravo, ai stil”. Fanii showului nu pot să-și imagineze să nu o urmărească pe platoul competiției.

Ce crede Raluca Bădulescu despre „Bravo, ai stil”

Raluca Bădulescu este o vedetă extravagantă. Ținutele acesteia șochează, iar comportamentul stârnește reacții. Vedeta se dedică filmărilor și nu încetează să ne bucure cu prezența sa.

Sunt multe voci care spun că vedeta e îndrăgostită de tot ce înseamnă „Bravo, ai stil”. Experta petrece mult timp pe platoul emisiunii.

„Nu există stres în viața mea de zi cu zi aproape niciodată, pentru că la muncă eu mă simt fericită. Noi, la Kanal D, la filmări suntem practic acasă, formăm chiar o familie și este cea mai frumoasă energie din lumea asta. Tot ce se întâmplă în jurul nostru este în fiecare minut o binecuvântare. Sinceră să fiu, când se sting luminile și trebuie să plecăm acasă, atunci începe stresul. Ba a venit întreținerea, ba sunt probleme cu cățeii, cu pisicuțele, a zis ceva copilul, s-a întâmplat ceva, asta este viața”, a mărturisit Raluca Bădescu.

Raluca Bădescu poate să muncească fără pauză

Vedeta se simte fericită și este copleșită de emoții atunci când vine vorba de „Bravo, ai stil”. Experta spune că i-ar plăcea să se filmeze non-stop, de dimineață până seară.

„Ce trăim aici, la Kanal D este o minune, fiecare clipă este o binecuvântare. Când pun mâna pe telefon și văd că e de plătit nu știu ce, e de făcut nu știu ce, mâine trebuie să te duci nu știu unde etc., încep să mă agit rău de tot. Eu aș vrea să trăiesc în permanență într-o filmare, să vin în fiecare zi la Kanal D de dimineață până seară, aș fi cea mai fericită din lumea asta. Cel mai mult. Cea mai mare bucurie a mea este ‘Bravo ai stil!’, sunt într-o altă lume, într-o lume superbă. În primul rând eu plec acasă după trei ore de la terminarea filmărilor, lege, eu rămân ultima, mai rămân acolo”, a mai adăugat Raluca Bădulescu.

Cum reacționează la replici acide

Prezentatoare devine, deseori, ținta hate-ului. Însă, aceasta nu suferă și nu atrage atenție la replici acide.

„Nu poți să schimbi percepția tuturor. Nici nu șterg comentariile răutăcioase. Și constat că este un număr mic de comentarii răutăcioase, lucrul acesta mă bucură. Nici puii de căței nu sunt preferați de toată lumea, acum să mă ierte Dumnezeu, nu are cum să mă placă toată lumea”, a conchis Raluca Bădescu.