Putin
Life

Putin, ca în telenovele: Alina Kabaeva nu ar fi iubita şi mama copiilor lui ci doar o poveste de acoperire

„Operaţiunile speciale” domină viaţa de la Kremlin. Ultima de acest gen care ţine prima pagină a publicaţiilor se referă chiar la viaţa intimă a lui Vladimir Putin şi a fost dezvăluită de fostul deputat în Duma de Stat, Ilia Ponomariov, într-un interviu acordat cunoscutului jurnalist ucrainean Dmitri Gordon, citat de agenţia de presă Unian.

Conform dezvăluirilor amintite, fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică Alina Kabaeva nu ar fi nici amanta şi nici soţia secretă a preşedintelui rus, iar cei doi nu ar avea nici copii împreună așa cum s-a speculat ani în şir, îndeosebi după invazia Rusiei în Ucraina.

Kabaeva, doar un rol de acoperire, de faţadă

Kabaeva are copii, dar aceştia nu ar fi ai lui Putin, declară Ilia Ponomariov. Acesta a refuzat însă să divulge cine este tatăl copiilor fostei gimnaste. Politicianul a fost singurul membru al Dumei de Stat din Rusia care a votat împotriva anexării Crimeii de către Moscova în 2014. În prezent, este înrolat în forţele ucrainene de apărare teritorială.

„În orice caz, cred că Kabaeva este o operaţiune de acoperire. Am multe dovezi că ea nu îi este niciun fel de soţie. Şi cred că copiii pe care îi are nu sunt ai lui Putin. Îndeplineşte o anumită sarcină importantă. Desigur, ea cu Putin sunt ceea ce se spune ‘prieteni buni’, dar ea joacă un rol de faţadă, de acoperire”, a menţionat Ponomariov în interviul acordat lui Dmitri Gordon.

Fostul secretar de presă al defunctului preşedinte Boris Elţin ar fi fost cel care a supervizat „diseminarea poveştii cu amanta lui Putin”

Deşi zvonul că fosta gimnastă ar fi amanta lui Putin a fost larg râspândit chiar de Kremlin, un material publicat de Moskovski Komsomoleţ, în 2008, pe această temă l-ar fi iritat pe Putin iar ziarul respectiv ar fi fost închis atunci…tot de faţadă, susţine fostul deputat care a susţinut că îi cunoaşte personal pe cei care stau în spatele poveştii respective, iar pentru Aleksandr Lebedev, patronul ziarului, articolul cu Kabaeva i-a servit practic drept un pretext pentru a închide un proiect nerentabil.

Conform dezvăluirilor, Serghei Iastrjembski, fostul secretar de presă al defunctului preşedinte Boris Elţin, ar fi autorul operaţiunii care care a vizat „diseminarea poveştii cu amanta lui Putin”.

„După aceea, i s-a permis să plece. Trăieşte acum în Italia, se bucură de viaţă. Dar difuzarea informaţiilor despre Kabaeva a fost proiectul său major, pe care l-a făcut înainte de a pleca”, a detaliat Ponomariov.

În prezent, Kabaeva prezidează grupul de stat National Media, ce controlează mai multe posturi de televiziune.

Apropiată a preşedintelui rus, cu un presupus rol important în ascunderea averii personale a lui Putin în străinătate, fosta sportivă a fost inclusă pe lista cu sancţiuni a UE, SUA şi Marii Britanii în contextul invaziei Rusiei în Ucraina.

Alături de ea, pe lista a fost inclusă şi fosta soţie a lui Putin, Liudmila, în prezent Oceretnaia, de care preşedintele rus a divorţat oficial în 2013.