Showbiz, Stiri

Pușcaș, Mantea, Capatos, Gina Pistol au plecat la Raliul Deltei

Capatos a pornit cel mai curajos, direct pe capotă!

 _DSC2666

Vedetele Antenei 1, Alina Pușcaș, Cosmin Seleși, Dan Capatos, Silviu Andrei, Andreea Mantea, Delia și Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral, au plecat la Tulcea, unde vor participa la Danube Delta Rally, cea de-a treia etapă din Campionatul Național de Raliuri.

_DSC2597

Startul competiției care începe astăzi, la ora 20, va fi dat de Alina Pușcaș, pe care o veți vedea, în curând, în calitate de concurentă la “Splash! Vedete la apă”, show-ul verii la Antena 1. Concertul de deschidere, programat de la ora 18, în Piața Civică, îi va aparține Deliei, jurata show-ului X Factor. Amfitrioana evenimentului, pe tot parcursul celor trei zile de competiție, va fi Gina Pistol, de la Serviciul Român de Comedie. “Abia aștept să ajungem la Tulcea, să degustăm minunatele preparate culinare ale Dobrogei.

Suntem o gașcă veselă și sunt convinsă că ne vom simți extraordinar împreună, în acest week-end, la Raliul Deltei”, ne-a declarat înainte de plecare Andreea Mantea, protagonista show-ului „Burlăcița”, care va începe pe 5 iunie, la Antena 1.

_DSC2633

Vedetele Antenei 1 vor urmări vineri, 30 mai, și sâmbătă, 31 mai, cele peste 50 de echipaje care vor parcurge cei 127 de km de probe speciale din cadrul Danube Delta Rally. Doru Todoruț, de la Deepcentral, i-a anunțat deja pe organizatori că își dorește să experimenteze postura de copilot, chiar și așa, în cîrje. El și-a rupt degetul mare de la piciorul drept, zilele trecute, la antrenamentele pentru “Splash! Vedete la apă”, însă acest accident nu-l împiedică să participe activ la evenimentul sportiv al acestui week-end, alături de colegii săi de la Antena 1.

blank