Showbiz, Stiri

Protejata lui Smiley de la “Vocea Romaniei”, Loredana Ciubotaru a dat lovitura!

Loredana Ciubotaru sau Lori, asa cum isi spune mai nou, a devenit cunoscuta publicului datorita participarii la “Vocea Romaniei”, dar si pentru ca a fost declarata febletea lui Smiley. De curand, tanara a semnat cu echipa cu care lucreaza si Inna.

61378832

In varsta de 24 de ani, Loredana Ciubotaru a cunoscut celebritatea la show-ul “Vocea Romaniei”, asta in pofida faptului ca nu a ajuns pana in finala. Dupa ce, o perioada, s-a vehiculat ca Smiley, care avea o slabiciune pentru ea, o va ajuta in cariera, nu s-a mai auzit nimic de simpatica roscata. Dar iata ca recent, dupa o absenta totala de cateva luni bune, Loredana a revenit in forta cu un single si cu bun videoclip pe masura.

A semnat cu echipa de productie a Innei

De curand, Loredana a bifat o premiera importanta pentru cariera ei solo. Tanara a ales piesa “Sarutul”, compusa de baietii de la Carla’s Dreams pentru a face videoclipul de lansare in industria muzicala romaneasca. La acest clip, tanara a lucrat cu Matei Dima, regizorul care se ocupa si de videoclipurile Innei, dar si ai altor vedete de peste Ocean. Mai mult, se pare ca potejata lui Smiley a semnat si cu Lucian Gitita, managerul Innei, care are datoria de a se ocupa de promovarea si manageriatul ei.