prognoza meteo,
Life

Prognoza meteo pentru Crăciun. Când va cădea prima ninsoare în România

Prognoza meteo pentru Crăciun. Meteorologii de la Accuweather au anunțat cum va fi vremea în decembrie. Sunt șanse mici să ningă în prima lună de iarnă.

Prognoza meteo pentru Crăciun. Meteorologii de la Accuweather au anunțat că va ninge 28, 29 și 30 noiembrie, dar că vremea se va încălzi din decembrie. Prima lună de iarnă vine cu valori cuprinse între 3 grade și chiar 9 grade, pe timp de zi. Pe 24 decembrie vor fi între 1 și 6 grade. Cerul va fi slab înnorat. În ziua de Crăciun, temperatura scade cu un grad.

Pe 25 decembrie, se anunță cer înnorat și valori termice între 0 și 6 grade. Cea de-a treia zi, la fel. Temperaturi între -2 și 7 grade, cer predominant însorit.

Prognoza meteo pentru luna octombrie

Săptămâna 02.10.2023 – 09.10.2023. Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-estice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, îndeosebi în regiunile vestice.

Săptămâna 09.10.2023 – 16.10.2023. Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice și la munte.

Săptămâna 16.10.2023 – 23.10.2023. Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice și estice. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sudice și sud-estice, în timp ce în restul teritoriului cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această săptămână.

Săptămâna 23.10.2023 – 30.10.2023. Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade în toată țara, dar mai ales în regiunile sudice și sud-estice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână la nivelul întregii țări.

Meteorologii au anunțat că vremea va fi neobișnuit de caldă și în Capitală. Vor fi zile în care temperaturile vor fi mai ridicate ca vara. Cu toate astea, ANM a anunțat furtuni și vânt puternic în anumite zone ale țării. Temperaturile vor fi mai scăzute în partea de vest și de nord.

blank