Showbiz, Stiri

Prodanca a leşinat şi nu a mai ştiut de ea timp de o oră!

Soţia lui Reghe a ajuns de urgenţă la spital!

Prodanca

În urmă cu două zile, Ana Maria Prodan a leşinat şi a fost nevoie sa fie dusă imediat la Spitalul de Urgenta! Sotia lui Reghe avea tensiunea scazuta, respira greu si, timp de o ora, nu s-a putut ridica in picioare! Dupa interventia rapida a doctorilor, starea ei s-a ameliorat, insa problemele de sanatate au ramas!

Stresul din ultima vreme a doborat-o pe Prodanca! Sotia lui Reghe a acuzat mari dureri in capul pieptului si a fost nevoie sa se duca la spital pentru a nu avea, Doamne fereste, alte complicatii si consecinte mult mai grave!

“Acum doua zile, de dimineata, lucram la un proiect cu Ana si, dintr-o data, am vazut-o ca s-a facut palida la fata si a lesinat! M-am speriat ingrozitor, mai ales ca respira greoi si nu mai reactiona! Noroc ca langa noi era echipa de filmare a reality-show-ului, care imediat a sunat la 112! Salvarea a sosit in cateva minute si am dus-o pe Ana de urgenta la spital, unde doctorii i-au dat imediat primul ajutor! I-au pus o perfuzie cu medicamente care sa ii creasca tensiunea, apoi, incet, incet, au incercat sa o ridice in picioare si sa o ajute sa faca niste pasi prin salon! Au fost doua ore de groaza, imi era teama sa il sun pe Reghe, pentru ca nu stiam cum sa ii spun ca sotia lui este lesinata la Urgenta! Noroc ca si-a revenit si, in stilul ei, nu a vrut sa ramana internata in spital! E adevarat ca si-a luat acasa reteta data de medici si a promis ca va incerca sa nu se mai streseze atat de mult! In caz contrar, inima ii va fi afectata si, cine stie, se poate ajunge la ceva si mai rau! Lesinul a fost doar primul semn!”, a povestit o prietena a vedetei pentru presa mondenă.

In acest moment, starea impresarei este stabila, insa ea respecta sfatul doctorilor care i-au recomandat repaus la pat si odihna, multa odihna!

blank