Life

Procurorii se amuza pe seama interceptarilor lui Sorin Ovidiu Vantu

Procurorii se amuza pe seama interceptarilor lui Sorin Ovidiu Vantu

Sorin Ovidiu Vantu a fost interceptat de catre procurori in dosarul falimentarii Petromservice. Acestia s-au amuzat teribil pe seama convorbirilor lui Vantu mai ales cand isi alinta sotia : „Dau cu carja după tine!”.
blank

Multa vreme Sorin Ovidiu Vantu a fost ascultat de procurori si inevitabil au fost nevoiti sa inregistreze si detalii din viata lui personala. Recent procurorii au desecretizat o parte dintre interceptari iar printre ele se afla una care ia amuzat pe procurori, este vorba despre o inregistrare in care Sorin Ovidiu Vantu este suparat pe iubita lui Gratiela Giolu (29).  Discutia se purta intre Vantu si o colaboratoare de-a lui, Oana Marcoci, si avea legatura cu niste probleme ale companiei care avea nevoie de o rezolvare: 


„Oana Marcoci: Si voiam sa-ti spun ca am vorbit cu Nistorescu, care va fi diluat…
Sorin- Ovidiu Vintu: O secunda, iubita, ca a venit fata de serviciu. Graţi vine, aude ca vorbesc cu o gagica si, cica: „Ce faci, pui mare!”, dar tare, sa auda gagica ca e nevasta in casa.
O.M.: Mi se pare corect, trebuie sa-si delimiteze teritoriul.
S.O.V.: Si l-a marcat, da-l incolo, nu mai e nevoie sa si-l marcheze. „Ce vrei sa spui, ca nu pricep cu figurile tale? Iti dau cu telefonul in cap, dau cu carja dupa tine. (Nota procurorilor: se adreseaza Gratielei, care se afla langa el).” Asa, si accepta sa se dilueze dar, draga, cu tine vorbesc.”


In acest moment Sorin Ovidiu Vantu se afla in puscarie din luna iunie 2012 si are de ispasit un an de detentie in cazul santajului lui Sebastian Ghita, un om de afaceri.

blank