Administratie Locala

Probleme în Bucureşti din cauza întreruperilor de curent

În zona Viitorului oamenii sunt revoltaţi şi este o  situaţie tensionată!

646x404

 Întreruperile repetate de curent din zona Viitorului generează o situaţie tensionată în rândul locuitorilor sectorului 2. Nemaisuportând frigul din case, aceştia au apelat la primarul Neculai Onţanu care a decis să se implice în rezolvarea acestei probleme.

În ultimele zile, locuitorii străzilor Viitorului, Făinari, Radu de la Afumaţi, Badea Cârţan şi Despot Vodă s-au plâns Primăriei Sectorului 2 de faptul că întreruperea repetată, zile în şir, a curentului electric i-a lăsat în frig, în plină iarnă, şi le-a distrus aparatele electrocasnice.

Ca urmare a solicitării edilului sectorului 2 de a rezolva aceste sesizări şi de a asigura continuitatea alimentării cu energie electrică a locuitorilor, conducerea ENEL Nord a decis ca, începând de marţi, 3 decembrie a.c. echipe tehnice ale regiei să înceapă verificarea reţelelor electrice din zonă în vederea remedierii problemelor care generează întreruperile de curent. 

În zilele următoare problema va fi monitorizată de către primărie, pentru a vedea în ce fel se va rezolva situaţia creată de întreruperile de curent din zona Viitorului.

 

blank