Prințul Harry, devastat. Regretul care îl va urmări toată viața
Life

Prințul Harry, devastat. Regretul care îl va urmări toată viața

Prințul Harry a fost devastat de moartea bunicii sale, regina Elisabeta a II-a, dar s-a consolat cu amintirea momentelor petrecute împreună. Un jurnalist britanic este de părere că cei doi, bunica și nepotul, au avut o relație specială. Iar faptul că nu a mai prins-o în viață, în ultimele sale momente, l-ar fi devastat pe Ducele de Sussex. Ier regretul îl va urmări toată viața. Pe de altă parte, Harry poate fi mulțumit că bunica sa a ajuns să o cunoască, pe micuța Lilibet, cel de-al doilea copil al său și al lui Meghan Markle.

Ducele de Sussex a regretat că nu a petrecut mai mult timp cu regretata regină, înainte ca aceasta să moară. Este opinia unui jurnalist specializat în viața familiei regale. Bunica sa a murit cu câteva ore înainte ca ducele să poată ajunge la Castelul Balmoral, reședința reginei.

Jurnalistul Andrew Morton a susținut că prințul a fost devastat că nu a mai prins-o în viață pe bunica sa, dar s-a consolat cu amintirea întâlnirilor anterioare cu aceasta. Prințul Harry a lăudat „grația și demnitatea de nezdruncinat” a reginei, în timp ce își amintea de „momentele speciale” pe care le-au petrecut împreună cu regina Elisabeta.

Într-un interviu pentru Us Weekly, jurnalistul și-a exprimat părere potrivit căreia prințul Harry a fost foarte afectat de moartea reginei.

„Cred că prințul Harry a fost devastat de moartea reginei. Probabil că a regretat faptul că nu și-a petrecut mai mult timp în Marea Britanie. Va fi mulțumit că regina a reușit, în cele din urmă, să o întâlnească pe Lilibet (fiica cea mică a prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle – n. red.), iar acest lucru ar putea fi o consolare pentru el”, a declarat jurnalistul.

Jurnalistul vorbește despre relația prințului Harry cu bunica sa

Andrew Morton a mai spus că relația dintre prințul Harry și bunica sa trebuie să fi fost specială și cu siguranță a regretat că nu i-a fost alături în ultimele momente.

„Cred că ar fi fost îndurerat de faptul că nu a reușit să ajungă la Balmoral înainte de moartea ei, dar asta este valabil și pentru restul copiilor, în afară de Anne și Charles. Mi se pare că avea o relație specială cu regina. Ea a avut întotdeauna o slăbiciune pentru el. Întotdeauna a putut sări peste rând pentru a obține o audiență cu ea”, a mai spus jurnalistul

Afirmațiile sale vin în contextul în care fiul ducelui și al ducesei de Sussex, Archie Mountbatten-Windsor, este acum, din punct de vedere tehnic, un prinț – titlu despre care Meghan a afirmat că i-ar fi fost refuzat, în trecut, din cauza rasei sale.

De altfel, și sora mai mică a lui Archie, Lilibet „Lili” Mountbatten-Windsor, are, de asemenea, dreptul la titlul de prințesă în urma morții reginei. Acest lucru este posibil deoarece bunicul său, Charles, prnțul de Wales, a devenit rege.

Ce se întâmplă cu titlurile de prinți cuvenit celor doi copii

Pe de altă parte, editorul politic Samantha Maiden este de părere că cei doi copii ai ducilor de Sussex nu vor primi nici un titlu. Ea a susținut, într-o emisiune, la un post de televiziune austalian că regele Charles III nu a făcut nici o referire la așa ceva în declarațiile sale publice. Iar acest lucru arată că familia lui Harry nu mai este în grațiile Curții Regale.

„Înțeleg că primesc aceste titluri în mod automat deoarece sunt nepoții monarhului. Dar, în mod evident, regele Charles III nu a făcut referire la așa ceva în declarațiile sale publice. El a sugerat că nu vor primi aceste titluri, iar de aici se înțelege că este o rupture în familie”, a explicat Samantha Maiden, conform Express.

blank