Studioul de videochat Prime Studios face angajări. Dacă ești pregătită să începi o viață nouă, de la zero, și să atingi apogeul cât mai rapid posibil, atunci Prime Studios este pentru tine. Studioul în cauză activează sub deviza Tu creezi fericirea, banii o întrețin!, deviză extrem de atractivă ce te poate ajuta să dobândești, cu minim de efort, independența financiară.

Pe timpul pandemiei tu poți fi cea care strălucește și nu resimte în niciun fel criza financiară. Nu trebuie decât să îți dorești cu adevărat să faci o schimbare. La Prime Studios ești oricând bine venită, iar comisionul în primele două luni este de 75%!

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a fi angajată în videochat?

Dacă alegi să aplici pentru un job la Prime Studios poți susține online interviul. Găsești pe https://prime-studios.ro/ toate detaliile de care ai nevoie, însă până acolo trebuie să știi că cel mai important este să îți dorești cu adevărat să devii model de videochat. Nimic nu poate fi mai presus decât dorința ta de a excela în acest domeniu de activitate.

Personalul Prime Studios contribuie la ascensiunea ta continuă. Ei îți asigură complet gratuit cursuri de limba engleză în primele 3 luni. Toți membrii platformei pe care vei lucra comunică în limba engleză, deci este mai mult decât necesar să stăpânești extrem de bine acest vocabular. În acest fel, nu mă există niciun fel de obstacol între tine și dorința ta de a atinge apogeul în videochat.

Mai mult decât atât, experiența nu este necesară la Prime Studios. Beneficiezi de training specializat pe toată perioada colaborării. Vorbim de training complex pentru ca tu să înțelegi în totalitate care sunt valorile și principiile studioului de videochat Prime Studio.

Aparatura cu care vei lucra este ultraperformantă pentru că unul dintre principiile Prime Studios este calitatea – atât a serviciilor, cât și a aparaturii utilizate pentru a le presta. Aparatura utilizată va contribui la crearea unui ambient excepțional pentru ca tu să lucrezi într-un mediu plăcut și primitor.

Recompensă anuală de la Prime Studio!

În cadrul studioului de videochat Prime Studio se creează o competiție strânsă în fiecare an pentru o recompensă interesantă – o operație estetică la alegere! Nu ești condiționată de tipul operației estetice de interes. Poate fi vorba despre operație de ridicare a bustului, de îmbunătățire a sânilor prin silicoane, estompare de riduri și așa mai departe.

Accesează prime-studios.ro, secțiunea angajări videochat, pentru a intra în contact cu și mai multe detalii despre angajare. Nu uita că poți da interviul online.

Cât câștigă un model de videochat la Prime Studios?

Este absolut necesat să ții minte că în primele două luni comisionul este de 75%! Chiar din prima lună poți atinge 2.000 $, depinde de tine, de activitatea pe care o prestezi în acest sens. După 3 luni de activitate, venitul tău se va situa undeva în jurul a 20.000 RON, în cazul în care nu ai experiență în acest sens. Pentru cele mai experimentare, venitul minim va fi de 30.000 lei, iar un model profesionist câștigă cu ușurință minim 50.000 de lei în trei luni.

Pentru ca aceste sume de bani să îți ajungă în cont trebuie să lucrezi 5 zile pe săptămână a câte 8 ore fiecare. Să știi că în tot acest pachet de beneficii mai există și un bonus pe care îți vei dori să-l primești căci este unul substanțial. Dacă optezi pentru prelungirea programului de muncă, turele tale vor fi plătite dublu, iar bonusul se va dubla și el. Mai multe detalii pe prime-studios.ro

Ai control deplin asupra activității pe care o prestezi!

Dacă nu vrei ca apropiații sau părinții tăi să afle că lucrezi ca model de videochat poți face toate setările de confidențialitate necesare pentru a ține totul în umbră. În acest fel, ai control deplin asupra activității pe care o prestezi – poți restricționa accesul potențialilor vizitatori pe platformă!

Pandemia nu prea dă semne că vrea să înceteze, așa că ar fi timpul să alegi un drum mai sigur pentru cariera ta. Indiferent de lucrurile care se petrec în societate, la Prime Studios venitul îți este asigurat și ai mereu de muncă. Contruiește-ți viitorul de invidiat împreună cu Prime Studios!

Contact Prime Studios

Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

0725 165 944