În legătură cu știrea difuzată de TVR în cursul acestei dimineți și postată pe site-ul tvr.ro în legătură cu schimbarea gazonului de pe Arena Națională, Primăria Capitalei face următoarele precizări:
1. Operațiunea de înlocuire a gazonului decurge conform planificării și nu există absolut niciun temei rezonabil pentru a pune sub semnul îndoielii disputarea pe Arena Națională a meciului dintre FCSB și Sporting Lisabona. De altfel, dacă în 2 zile a fost posibilă montarea noului gazon în proporție de 50%, este în afara oricărei logici presupunerea că în următoarele 4 zile nu va fi finalizată operațiunea, în condițiile în care nu sunt probleme nici de aprovizionare și nici logistice.

Citeste si...
PMB: Peste 2.000 de locuri de muncă la Targul de Joburi organizat de Municipalitate


2. Nu există niciun scandal în jurul acestei operațiuni uzuale, ci doar tentativa reporterului TVR de a provoca unul, prin difuzarea unor presupuneri nejustificate și informații inexacte. De altfel, enumerarea consecințelor „catastrofale” ale unui eveniment cu probabilitate zero de a se produce coroborată cu faptul că Primăriei Capitalei nu i s-a solicitat un punct de vedere în legătură cu acest subiect, denotă tendențiozitatea cu care a fost redactată această știre, fie din lipsă de profesionalism, fie din alte interese.