Showbiz

PRIGOANA SI BAHMUTANCA ISI SCOT OCHII, IAR COPIII LOR SUNT CEI TAXATI PENTRU ASTA… AU FOST DATI AFARA DIN SCOALA!

Razboiul dintre Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu nu are invingatori, ci doar invinsi. Primele „victime” ale scandalurilor nesfarsite sunt copiii lor. Doi dintre ei, Maximus si Eduard Prigoana au fost dati afara din scoala, vineri, printr-o hartie trimisa mamei lor de catre Institutia privata la care acestia invatau. Bahmuteanca si Prigoana

Joi, Bahmu si Prigoana au dezbatut problema scolii celor doi copii, in fata unui judecator. Prigoana a dorit ca micutii sa continue studiile la scoala privata pe care o urmau deja, si la care taxele erau platite de catre el. In schimb, Bahmu avea in plan sa mute baietii la invatamantul de stat. Magistratul i-a dat castig de cauza lui Silviu Prigoana.

Numai ca, la numai o zi, Adriana a primit instiintare acasa printr-o depesa, ca pe 31 august contractul cu scoala particulara a expirat, ca nu mai sunt locuri noi, iar banii care au fost virati in contul lor de scolarizare, vor fi returnati.

Astfel ca, teoretic, copiii au ramas pe drumuri cu scoala!

Silviu Prigoana sustine ca a facut un contract pe patru ani cu Institutia respectiva si ca directoarea, nu poate rupe un angajament, oricand vrea ea.

blank