Life, Stiri

Previziunile astrologice din 20 martie

Pofta de viaţă şi reuşitele, acestea sunt caracteristicile zilei

horoscop

Trigonul Lunii cu planeta Jupiter vă conferă mult optimism şi poftă de viaţă şi sporeşte şansele de reuşită în diverse domenii ale vieţii. Este un moment favorabil pentru afaceri sau pentru a rezolva probleme spinoase ale vieţii sociale.

Peşti – Anumite elemente din trecut se interpun în procesul de elaborare a celor mai importante planuri de viitor la care lucraţi chiar  acum. Ce aveţi de făcut? Simplu, eliminaţi factorii care vă perturbă şi mergeţi mai departe.

Berbec – Simţiţi azi că acumulaţi tensiuni, unele din plan profesional, altele din cel personal. Orele serii pot aduce o contabilizare negativă, semn că trebuie să interveniţi. Nu disperaţi vor veni şi zile mai bune.

Taur – Astăzi veţi faci eforturi ca să le intraţi celorlalţi în voie şi speraţi că şi ei vor încerca să devină agreabili şi simpatici. Aşa ar fi corect, dar nu mizaţi pe victori

Gemeni – Dacă veţi privi acum pe fereastră, se întrezăresc şanse de rezolvare a principalelor probleme, dar e un proces de durată şi atât de complex, încât aţi putea fi tentaţi să renunţaţi. Nici să nu vă treacă prin gând un asemenea gest!!!!

Rac – Voi vă veţi simţi excelent şi nu aveţi nici un motiv serios de nelinişte şi totuşi ceva nu este în neregulă, fără să puteţi spune exact ce anume. Posibil o problemă bănească să vă dea bătăi de cap.

Leu – se vor afla  într-o etapă nouă în plan financiar. Responsabilitatea vă aparţine, la fel şi rezultatele eforturilor pe care le depuneţi, aşa că lăsaţi comoditatea la o parte şi apucaţi-vă de treabă.

Fecioară – Din senin astăzi vă vor cuprinde îndoielile legate de reuşita unor planuri măreţe, în care până acum aţi crezut pentru că tot timpul aţi fost convinşi că sunt prea bine elaborate ca să nu se împlinească.Poate că ar trebui să fiţi mai încrezători.

Balanţă – Voi veţi percepe mulţimea responsabilităţilor asumate ca pe o povară care vă apasă, dar nu vă foloseşte la nimic să vă gândiţi numai la partea dificilă. Prin urmare este evident ce aveţi de făcut, capul sus şi totul se va vedea altfel de la înălţime.

Scorpion – Dacă aveţi impresia că vă afectează conflictul acut cu o persoană din anturaj, vă înşelaţi. De fapt, vă ajută să vă retrageţi dintr-o situaţie complicată, plină de erori şi fără nici o strategie.

Săgetător – Surprinzător, dar azi veţi fi consideraţi sursa de conflict cu cei din jur. Dacă nu veţi spune o vorbă vi se reproşează, dacă veţi avea opinii, vi se poate imputa şi asta. Aşa că mai bine  vă vedeţi de treburi detaşaţi de tot ce se întâmplă.

Capricorn – Vă veţi trezi cu mai multe oferte profesionale care mai de care mai tentante. Cei din jur vă vor  încuraja, se vor oferi să pună umărul, dar ceva vă spune să nu vă grăbiţi să acceptaţi  fără o analiză atentă a avantajelor în raport cu unele capcane ce le pot ascunde.

Vărsător – Chiar dacă azi veţi dori să fiţi amabili cu toată lumea, nu veţi reuşi întrucât cei din jur vor avea atitudini revoltătoare. Situaţiile  care pot să apară nu sunt deloc ieşite din comun şi veţi putea să le faceţi faţă.

 

 

blank