Life

Previziuni karmice pentru intervalul 2 – 8 mai 2016

În intervalul 2-8 mai se anunță o săptmână extrem de interesantă din punct de vedere astrologic. Veștile bune pun stăpânire pe majoritatea zodiilor și se pare că Taurul exercita o influență asupra celorlalte zodii. Evenimentele petrecute în această săptămână vor trezi din letargie chiar și pe cei care s-au obisnuit cu viata comoda, in special zodiile de aer si de apa.

Cei născuți în Fecioara trebuie să stea pe lângă Balanță, Capricorn și Taur

Nativii născuți în zodia Fecioarei vor avea cateva probleme de natura familiala. Totodată, ar putea apărea și posibile dispute de ordin material, patrimonial. Cei aflați în aceastp situație ar trebui sa consulte o Balanta pentru a avea castig de cauza in disputele cu rudele. Fecioara trebuie sa formeze trigonul regal al zodiilor de pamant, si anume sa se uneasca cu Taurul si Capricornul.
Balanța, zodie de aer va fi favorizata in sectorul dragostei de asezarea lui Venus in domiciliu, insa va fi vitregita in plan familial. Pot aparea altercatii cu rudele din senin. Capricornul va imbratisa hedonismul si vor exploda de fericire mai ales daca intalnesc o Fecioara cu care sa isi satisfaca toate poftele, si nu e vorba neaparat de placeri sexuale.

Zodiile afectate in sectorul prieteniei

Berbecul, Geamanul si Racul vor fi loviti in Casa Prieteniei de talentul planetei Venus, care stie sa faca si desfaca amicitii si relatii de iubire cat ai zice peste. Berbecul va trece printr-o reevaluare in ochii prietenilor si va avea ocazia sa lamureasca o serie de aspecte pentru care a fost multa vreme inteles prost sau judecat mult prea aspru. Geamanul, in schimb, va avea relatii de prietenie abrupte. Cateva lucruri care i se vor reprosa in special intre 2 si 5 mai sunt menite a-l trezi la realitate.

Geamanul trebuie sa se maturizeze daca nu vrea sa ramana singur pe lume, iar Venus ii va intinde o mana de ajutor in acest sens. De asemenea, Racul va avea si el sansa sa isi consolideze relatiile de prietenie: sa vorbeasca mai mult cu persoanele la care tin, dar cu care nu a apucat sa se vada foarte des; sa isi ceara iertare acolo unde a gresit; sa faca primul pas in tot felul de activitati; sa nu mai astepte sa fie sunat de cei dragi, ci sa puna el mana pe telefon etc. Racul este avantajat de Luna Noua din Taur in Casa Prieteniei, asa ca are o saptamana excelenta, o saptamana in care poate rezolva ce nu a rezolvat in ani de zile.

Leul si Scorpionul, acelasi destin profesional

Leul va castiga ceva mai mult bani in saptamana viitoare. Talentul sau de negociator va iesi la suprafata pe ultima suta de metri, cand i se va pune in fata un contract in care va depista nereguli inainte sa semneze. Perspicacitatea sa si spiritul analitic ii vor aduce lauri, si nu critici. Scorpionul, in schimb, se va impune mai mult decat de obicei. Nu va mai lasa de la el absolut nimic. Poate fi extrem de sensibil la glume la care pana mai ieri radea, iar aceasta emotivitate este produsa de Luna Noua din 6 mai.

Taurul isi rezolva problemele de dragoste

Taurul care are o relatie si este ceva mai tensionata va primi un porumbel al pacii din partea senzualei zeite Venus. Acest nativ va fi pe val din punct de vedere amoros in perioada cuprinsa intre 3 si 8 mai. Va trai experiente sexuale noi, inedite, si va reusi sa isi consolideze relatia de iubire.

Pestele se rebranduieste, Varsatorul negociaza ca un diplomat, iar Sagetatorul calatoreste

Pestele are nevoie de o schimbare a imaginii, nu doar de dragul aspectului fizic. Vorbim mai degraba de o schimbare din punct de vedere mental, comportamental. Varsatorul, pe de alta parte, va purta negocieri importante si va reusi sa scoata la iveala o latura mai putin cunoscuta de-a sa, cea de diplomat. Sagetatorul care isi propune sa calatoreasca va fi favorizat pe tot drumul sau.

blank
blank