Mugur Mihăescu. Cât costă o porție de cartofi prăjiți cu mici
Life

Prețuri piperate în restaurantul lui Mugur Mihăescu. Cât costă o porție de cartofi prăjiți cu mici

Mugur Mihăescu este patronul unui cunoscut restaurant din Centrul Vechi al Capitalei încă din anul 2009. Aici, până și cele mai banale preparate au prețuri piperate.

Restaurantul St. Patrick din Centrul Vechi ce aparține fostului actor Mugur Mihăescu este faimos printre localnicii din București. Pentru că beneficiază de o locație bine poziționată, mulți oameni se opresc aici să mănânce.

Cât costă cartofii prăjiți cu mici la restaurantul lui Mugur Mihăescu

Însă, cei care doresc să mănânce la St. Patrick, trebuie să se pregătească și să fie dispuși să scoată din buzunar mai mulți bani decât în mod obișnuit. Astfel, o porție de patru mici, cu cartofi prăjiți și castraveți murați costă 53 de lei, iar o porție de cârnați împreună cu o porție de cartofi prăjiți ajunge la 54 de lei.

De asemenea, dacă vrei să mănânci o pizza trebuie să plătești între 38 de lei și 59 de lei, în funcție de alegere.

„St. Patrick redă atmosfera plină de viață din pub-urile irlandeze datorită clientelei și serviciilor, fiind o comunitate pentru cei care ne frecventează și o experiență plăcută pentru cei care vin pentru prima dată”, este descrierea restaurantului lui Mugur Mihăescu, pe pagina de Facebook.

Celebrul actor, afectat de scumpirile din energie

Celebrul actor a reacționat în urmă cu câteva luni referitor la scumpirile din energie, susținând că măsurile impuse de autorități vor trebui suportate și plătite de către cetățeni.

„Lumea va sta și va înghiți aceleași gogoși, nu va face nimic, în loc să măture pe jos cu acești asasini. Dar, dincolo de asta, tiparnița care a funcționat timp de 2-3 ani de zile în ultimul timp astăzi trebuie să tragă înapoi banii din piață, să-i ardă, pentru că doi ani au asasinat toate economiile. Când ne-au închis, au închis lumea timp de 2 ani. Acuma a venit decontul. De ce vă mirați?

Decontul va trebui luat de la sclavi. Noi suntem sclavi. Ați uitat la început să precizați că va trebui să facem și baie în doi. Va trebui să avem vecini care să ne pârască dacă ținem becul aprins, dar trebuie să încărcăm mașina electrică cu care să salvăm planeta”, a reacționat Mugur Mihăescu.

blank