Preşedintele PNL Ludovic Orban a comentat miercuri revocarea lui Vlad Voiculescu de la Mionisterul Sănătăţii,precuzând că că este obligaţia constituţională a premierului de a veghea la buna funcţionare a Guvernului şi de a interveni când e cazul, pentru a asigura buna guvernare, exprimând susţinerea PNL pentru decizia prim-ministrului. De asemenea, Orban a precizat că pentru PNL nu există o altă soluţie politică de guvernare decât actuala coaliţie.

Preşedintele PNL Ludovic Orban declară că pentru Partidul Național Lliberal nu există o altă soluţie politică de guvernare decât actuala coaliţie şi această decizie a premierului este una care nu are nicio legătură cu decizia noastră politică fermă de a menţine actuala coaliţie de guvernare. E strict o decizie care urmăreşte ca la Ministerul Sănătăţii, evident, tot USR-PLUS să desemneze un ministru care să gestioneze cu responsabilitate domeniul şi care să aibă capacitatea de a lupta eficient pentru creşterea calităţii actului medical şi pentru bătălia împotriva pandemiei.

Preşedintele PNL a exprimat susţinerea faţă de Florin Cîţu în acest demers.

”Aş vrea să precizez că în ceea ce ne priveşte pe noi, îl susţinem în acest demers pe domnul premier şi considerăm că e mai importantă pentru România buna guvernare, decât persoana unui ministru şi atunci când e necesară schimbarea unui ministru premierul are deplina capacitate de a propune astfel de decizii”, a adăugat liderul PNL.

Citeste si...
Ciutacu despre Orban după ședința foștilor pedeliști: E ca un chiriaș în Modrogan