Elvis-Presley

Un profesor de religie la un liceu popular din capitală a fost remarcat după ce acesta şi-a învăţat elevii că rock-ul e muzica lui Satan. Bărbatul şi-a sfătuit elevii să evite să mai asculte Lady Gaga, Abba, Beatles, Elvis Presley, Led Zeppelin, Queen şi alţi mari artişti. 

În urma incidentului întâmplat acum o săptămână în Club Colectiv, copiilor li s-a dat un manual numit „Muzica rock în viaţa tinerilor”, în care profesorul de religie le dădea lecţii despre ce artişti să evite atunci când se distrează sau ascultă muzică.

„Muzica rock nu s-a făcut pentru distracţia noastră, ci pentru subjugarea noastră şi stăpânirea noastră de către Satan. Toată muzica rock susţine o nouă religie cu un nou mântuitor anti-Hristos”, scrie profesorul de religie al liceului A.D. Xenopol. Adorarea începe cu Elvis Presley, cu melodia „Devil in disguise” („Demon deghizat”).  Formaţia suedeză Abba care înseamnă „Tată al cerului”, pe coperta albumului litera B este scrisă invers care înseamnă opusul, adică „tată al întunericului”. Din listă nu lipsesc Eminem şi Lady Gaga. „Prin ascultarea muzicii rock eşti stăpânit de haos. Un adept al rockului se enervează uşor. Uneori gravează pe pereţi sau pe propriul corp embleme satanice” spune preotul la ora de religie.

Citeste si...
Violeta Alexandru a anunțat că s-au plătit 4,8 milioane lei pentru șomaj tehnic

Preotul a fost chemat la ordine si se spune ca ar fi fost sfatuit s-o lase mai moale. Si conducerea scolii s-a autosesizat, iar unele voci doresc chiar ca preotul sa nu mai predea religia in scoli.