Life, Stiri

Pozitii sexuale medaliate cu aur! Uite ce trebuie neaparat sa incerci

Iti prezentam olimpiada pozitiilor sexuale! Uite cum poti sa devi campioana in dormitor. Incearca aceste pozitii si partenerul tau te va rasplati cu medalia de aur.

media_140844039189552100

Bobul

Avem doua cuvinte pentru tine: sanie sexuala! Partenerul tau trebuie sa stea instins pe spate iar tu te asezi calare pe el cu spatele. In acel moment partenerul se ridica si iti cuprinde cu o mana sanii iar cu cealalta iti stimuleaza clitorisul, in timp ce te penetreaza.

Patinaj artistic

Cu siguranta ai vazut una din miscarile patinatorilor pe gheata, in care el ii sustine picioarele partenerei si se invarte cu viteza. Aseaza-te pe pat cu fata in jos. Partenerul te penetreaza pe la spate in timp ce iti sustine picioarele. Pentru o senzatie de neuitat foloseste-ti o mana pentru a-ti stimula clitorisul.

Pe pista de ski

In versiunea sexuala, partenerul schiaza direct catre punctul tau G! Stai asezata pe spate cu picioarele in sus, apropiate. Partenerul ingenunchiaza in fata ta si iti sprijina picioarele pe unul din umerii lui apoi te penetreaza. Desi schiatul este un sport care se refera la coborare, tu vei urca pe cele mai inalte culmi!

Snowboarding

Urca deasupra partenerului tau si cuprinde- i coapsele intre picioarele tale. Intoace-ti apoi corpul usor intr-o parte.  Nu iti fie teama, nu exista pericolul de a cadea de pe stanca!