Life, Necenzurat

Poziții Kama Sutra

Ce POZITIE SEXUALA din KAMA SUTRA iti este recoamandat sa incerci, IN FUNCTIE DE ZODIA TA.

POZITIE KAMASUTRA – Berbec
O astfel de pozitie este perfecta pentru salbaticii nativi din zodia berbecului, care nu se tem sa incerce mereu ceva nou, neobisnuit si chiar nebunesc!

POZITIE KAMA SUTRA – Taur
Imbratisarea laptelui si a apei este pozitia kama sutra care se potriveste ca o manusa nativilor din zodia taurului. Senzualitatea este la cote inalte, iar miscarile lascive sunt punctul forte al acestor nativi.

POZITIE KAMA SUTRA – Gemeni
Pozitia kama sutra numita „larg deschisa” este alegerea ideala pentru Gemeni. Este comoda si, in acelasi timp, ii ofera iubitului tau un „peisaj” absolut senzational.

POZITIE KAMA SUTRA – Rac
Apropierea este cuvantul care ii defineste cele mai bine pe nativii din zodia racului. De aceea, o pozitie care sa le ofere posibilitatea partenerilor de a intra cat mai mult in contact este perfecta pentru acesti reprezentanti ai zodiacului.

POZITIE KAMA SUTRA – Leu
Aceasta pozitie este perfecta pentru nativii din zodia leului care simt nevoia sa-si dezlantuie din cand in cand latura salbatica!

POZITIE KAMA SUTRA – Fecioara
Pentru nativii din fecioara, care sunt ceva mai pudici din fire, pozitia „Indrani” este alegerea perfecta. Este o postura destul de cuminte, in care nu se simt foarte expusi.

POZITIE KAMA SUTRA – Balanta
Nimic nu-i incanta mai mult pe nativii din balanta decat o pozitie care sa le puna la incercare aptitudinile echilibristice. Pozitia „bambusul despicat” este una dintre cele mai potrivite pentru acesti nativi.

POZITIE KAMA SUTRA – Scorpion
Cei mai experimentati reprezentanti ai zodiacului in materie de sex, nativii din scorpion adora sexul oral. De aceea, o pozitie care sa-i satisfaca pe ambii parteneri in acelasi timp este perfecta pentru acesti nativi.

POZITIE KAMA SUTRA – Sagetator
Pozitia „tigroaicei” este alegerea perfecta pentru nativii din zodia sagetatorului. Pentru ca iti place sa detii controlul, aceasta pozitie iti ofera senzatiile pe care le adori!

POZITIE KAMA SUTRA – Capricorn
Pozitia lotus este ideala pentru nativii din zodia capricornului. Este dificil de pus in practica, dar pentru ca tie iti plac la nebunie provocarile, te stimuleaza din toate punctele de vedere.

POZITIE KAMA SUTRA – Varsator
Pozitia suspendata se potriveste perfect nativilor din varsator, care sunt firi nonconformiste si rebele. Trebuie sa ai o conditie fizica de invidiat, dar tu poti face orice pentru a te simti cu adevarat in al noualea cer, dar si pentru a incerca ceva altfel..

POZITIE KAMA SUTRA – Pesti
O partida de amor in picioare, sub dus, este alegerea ideala pentru nativii din zodia pestilor. Apa care se va prelinge pe trupul tau iti va spori cu siguranta placerea!

blank