Life, Stiri

Pozitii de yoga care iti imbunatatesc viata sexuala

Studiile in domeniu arata ca femeile care practica regulat yoga au o viata sexuala mai activa decat cele care nu apeleaza la acesta metoda de relaxare. Acelasi studiu arata ca practicantele de yoga sunt mai dornice de sex si au orgasme mai frecvent decat cele care nu sunt interesate de aceasta practica. Iata cateva pozitii de yoga pe care le poti face si tu acasa!

Upavistha Konasana- picioarele trebuie sa fie intinse in lateral. Instructorii de yoga spun ca acesta pozitie ajuta la cresterea libidoului datorita faptului ca imbunatateste fluxul sanguin in zona pelviana.

Salamba Sarvangasana- pozitia “lumanarea” te scapa de anxietate, aduce calm si imbunatateste sistemul digestiv si implicit si viata ta sexuala.

Balasana- stai in genunchi si apleaca-te cu mainile si capul in fata. Acesta pozitie te ajuta sa te relaxezi si sa te concentrezi pe lucrurile pe care vrei sa le faci.

Adho Mukha Svanasana- aceasta pozitie iti revigoreaza corpul si iti calmeaza mintea, doua lucruri foarte importante pentru o viata sexuala sanatoasa.

Halasana- este pozitia care blocheaza sentimentul de stres pentru ca fluxul sanguin este directionat catre creier, ajutandu-te sa te relaxezi. Avand picioarele date peste cap, campul vizual este atras catre coapse, lucru care te umple de dorinta, spun expertii.