Life

Pot, vreau, sunt fericita!

 1 Vizualizari totale,  1 Vizualizari azi

Incep prin a va spune ca sunt model de videochat de 3 ani si trec prin cea mai frumoasa perioada a vietii mele. Pana la varsta de 23 de ani am lucrat in diverse locuri si nici nu stiam cum sa ma descurc cu banii, cu facturile, si, in plus, nevoile zilnice pe care orice femeie le are si cu care se lupta. Toate astea s-au intamplat pana am avut interviul cu managera de la Victory Studio. Tin minte ca si azi… m-am simtit atat de relaxata in timpul interviului, asa cum nu ma simtisem niciodata. Pentru mine a fost tare ciudat. Cand am auzit ca am atatea avantaje, program flexibil, un view minunat(este situat la 3 min de Metrou Piata Victoriei) si o echipa super tare mi-am zis ca e incredibil. Am simtit ca nu am cum sa renunt la asa ceva. A fost cea mai buna oportunitate pe care am intalnit-o. Asa ca am profitat de ea. Si uite asa am inceput sa am venituri de cel putin 2000$ pe luna, o multime de posibilitati, avantaje si pot sa imi permit orice.

VictoryStudio
VictoryStudio

Se spune ca o alegere buna, la timpul ei, iti poate schimba viata. Am facut multe alegeri proaste, m-am intors de multe ori din drum, am regretat multe lucruri, dar, in cele din urma, s-a intamplat sa fac alegerea care m-a facut fericita. In fond, in viata, este vorba despre alegeri facute la timpul lor, despre fericire continua, o familie la care sa te intorci si un Job la care sa te duci cu zambetul pe buze si sa te simti bine in pielea ta.

Acum, pot sa fac tot ce imi doresc. Pot sa merg pe calea mea, pot sa rad oricand si nu duc lipsa de nimic. Am niste prieteni minunati, o familie mare si imi pot permite orice. Acum un an am reusit sa imi cumpar casa pe care am visat-o mereu. Am o gradina superba iar cand ajung acasa este raiul pe pamant. Anul acesta planuiesc sa ii mai fac un etaj cu terasa sa putem sta vara la soare, fara sa ne pese de nimic.

Job-ul de model nu este unul usor. Trebuie sa te implici si sa vrei cu adevarat sa ai castiguri foarte mari. Implica oboseala, implica stres, implica seriozitate. Dar rezultatele sunt cu adevarat frumoase si te poti bucura de viata si de tot ceea ce iti ofera.

Daca va doriti un job la care sa mergeti cu zambetul pe buze, va recomand cu drag VictoryStudio.ro                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Cine stie? Poate devenim colege!

Va pup cu drag si ma bucur ca mi-ati citit povestea!

blank