Actualitate, Stiri, Ultima Ora

Ponta: Consiliul Naţional al PSD în care se va anunţa candidatul la prezidenţiale va fi la Craiova

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la Antena 3, că viitorul Consiliu Naţional al PSD în care se va anunţa candidatul partidului la alegerile prezidenţiale va avea loc la Craiova.

ponta-consiliul-national-al-psd-in-care-se-va-anunta-candidatul-la-prezidentiale-va-fi-la-craiova-18487270

Întrebat dacă în ziua în care îşi va anunţa candidatura la prezidenţiale va veni la o emisiune a Antenei 3, Ponta a răspuns: „Întotdeauna o să fac cu plăcere acest lucru, nefiind însă Consiliul National în Bucureşti, nu ştiu, poate facem un duplex sau veniţi dvs. Va fi la Craiova Consiliul National”.

Victor Ponta a afirmat, săptămâna trecută, la Orăştie, că le-a spus colegilor săi din Comitetul Executiv al partidului că este gata să candideze pentru funcţia de preşedinte al ţării, dacă îl susţin în acest demers.

El a adăugat că la Comitetul Executiv a avut loc o discuţie informală cu colegii din conducerea organizaţiilor locale, cu cei din Parlament şi cu miniştrii asupra calendarului reuniunilor statutare ale PSD.

„Am stabilit în mod informal calendarul structurilor noastre statutare şi anume Comitet Executiv şi Consiliu Naţional în data de 1 august, Congresul va avea loc undeva după 10 septembrie. Până pe 1 august se fac toate pregătirile şi procedurile şi pe 1 august cine va dori să candideze trebuie să anunţe în faţa Consiliului Naţional. A fost o discuţie de 4-5 ore în care au luat cuvântul majoritatea colegilor prezenţi şi pot să vă spun că este o atmosferă de mare hotărâre şi că de data aceasta cred că vom câştiga”, a afirmat atunci Ponta.

blank