Actualitate, Stiri

Poate Ponta candida la preşedinţie împotriva SUA?!

Pe cine vor americanii la Cotroceni? Ce i-a spus Biden lui Ponta?

 Biden Ponta

La frontiera de Est a Romaniei, vulturul american si ursul rusesc stau cu urechile ciulite. Dar daca ostasii lui Putin se pot odihni dupa apusul soarelui convinsi ca nu le fura cineva caii peste noapte, trimisii lui Obama au pe agenda un post de paza in plus: lupta romanilor cu coruptia. Cine le poate da garantii? Pe cine isi doresc la Cotroceni? De ce este atat de importanta garantarea statului de drept?

In aceasta seara, de la ora 22.00, unul dintre putinii prieteni ai vicepresedintelui Joe Biden din Romania, senatorul Mircea Geoana, fost ambasador la Washington si ministru de Externe, vine la “Jocuri de Putere” si aduce cu el dosarul care-l recomanda pentru Cotroceni in noua arhitectura de la Marea Neagra.

Afla de la omul care a strans 5 milioane de voturi in 2012 daca asul din maneca sa este suficient de puternic pentru a deveni presedinte! Dar si care sunt sansele lui Victor Ponta de a-i convinge pe paznicii democratiei de bunele sale intentii.

Iar de la ora 23.00 analizeaza alaturi de Ion Cristoiu, Cozmin Gusa, Andrei Marga si Adrian Cioroianu pasii pe care trebuie sa-i faca Romania pentru a nu se alege cu praful de pe toba in urma transformarii ei in portavion american

 

blank