Referitor la informatiile potrivit carora „Armata plateste o suma imensa pentru ca Steaua-Rapid sa se joace pe National Arena”, pentru corecta informare a opiniei publice, Primaria Municipiului Bucuresti face urmatoarele precizari:

Tariful de inchiriere al Arenei Nationale pentru partidele din campionatul intern este, conform HCGMB 59/2017, in cuantum de 13.000 Euro fara TVA. Operarea evenimentului este, conform aceleiasi Hotarari, de 10.000 Euro.

Subliniem faptul ca toate cheltuielile conexe in vederea desfasurarii in conditii optime si de siguranta a evenimentului intra in sarcina organizatorului evenimentului, care are totala libertate in alegerea firmelor prestatoare de servicii de curatenie si securitate, Primaria Municipiului Bucuresti neavand nici o implicare in incheierea acestor contracte cu terti.  

Citeste si...
PMB garantează că salariații Administrației Străzilor și Administrației Cimitirelor vor fi reangajați de companiile municipale

Mai mult decat atat, informatia care apare in materialele de presa din mediul online, potrivit careia firma care face curatenie este ALPAB, este FALSA.

In concluzie, reiteram faptul ca suma pe care o percepe Primaria Municipiului Bucuresti pentru inchirierea Arenei Nationale si pentru operarea unui eveniment este de 23.000 de euro si nu 53.000 de euro, asa cum se intelege din materialele de presa aparute in mediul online.