Actualitate, Featured

Pleşoianu, ironii la adresa lui Vosganian, după ce acesta a dezvaluit de ce a parasit sedinta PSD

Vicepreședintele ALDE, senatorul Varujan Vosganian a povestit sâmbătă, pe Facebook, că a părăsit prima reuniune PSD la care a participat vreodată, după ce i-a „ascultat pe distinșii oratori vorbind despre guvernarea (doar a) PSD, despre faptul că toți românii de bună credință sunt la PSD etc”. Ulterior, într-un comentariu, Varujan Pleşoianu, ironii, adresa, Vosganinan, dezvaluit, parasit, sedinta PSD, a spus că: „PSD este un partid mare, dar nu atât de mare”.

“Românii de bună credință sunt români de bună credință pur și simplu, fără legătură cu partidele politice. Dar dacă tot sunteți ofuscat, domnule Vosganian, vă sfătuiesc să beți vreo doi litri de ceai de tei concentrat. Altminteri, nervos fiind, poate greșiți și îl sunați pe Meleșcanu al dvs. să-l întrebați de George Maior… Nu de alta, dar își bate joc de români de vreo doi ani marele dvs. ministru ALDE!

Beți ceaiul ăla de tei, domnule Vosganian. Să nu cumva să-l tulburați pe marele ministru Meleșcanu… Altfel, lupta cu statul paralel e o foarte mare prioritate la dvs. în partid, știu… Știm cu toții… Am asurzit auzindu-vă VORBIND despre asta…”, scrie Liviu Pleșoianu pe Facebook.